Jogosan érzem magam egy nulla senkinek, amiért képtelen voltam 24 év alatt viszonyt kialakítani lánnyal?
"Te minden szempontból reménytelen vagy és neked nem jár az élettől a boldogság mert tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy ez minden embernek jár."
Ki mondta, hogy minden ember boldog lesz az életben? Értem én, hogy mindenki a boldogságot keresi de csak az kapja meg aki bele is fektet mert az élettől semmit nem kapunk ingyen. Reménytelen mert egyszer nem volt képes leírni, hogy igenis akarom! De most talán, talán már össze szedi magát akkor azt mondom, hogy már megérte mert nem én akarom, hogy meggyógyuljon hanem csak a véleményemet fogalmazom meg és ő, csakis ő dönti el, hogy hogyan dönt. Mindenki túl sokat vár az élettől és megfelelni akarnak mindig másnak, megy a hajtás és az életben nem becsülik azt ami van. Szokás mondani, hogy ne panaszkodj ha nincs cipőd, ha a másiknak lába sincs. Megtanultam, mert ápolóként borzalmas dolgokat élek át nap mint nap. Minden embernek megvan a saját pokla, csak az lesz boldog az életben aki saját magával szemben elfogadó és nem beletörődő.
tegnapelőtt 22:39
Az agressziónak ezer formája van. Ahogy nekiestél a korábbi válaszolóknak azokban sok indulat volt szinte előzmények nélkül. Valószínűleg csak azért mert lenézték a tájfutást mint alakformálást.
Ami annyiban igaz hogy az izomzatot nem igazán fejleszti mivel a felsőtest nem kap elég fejlesztő terhelést.
Én amúgy nem szeretek futni és meg is utáltatták velem mert a honvédségnél a csóróságot azon lehetett a legjobban érezni hogy rengeteg futóversenyt rendeztek mert az olcsó. Ahhoz nem igazán kell sportfelszerelést biztosítani.
Ekkora baromságot! A legnépszerűbb sport a világon pusztán az egyszerűsége miatt. Nem azért futnak az emberek mert nincs pénzük más sportágra.
Mindenki olyan sportágat választ amit szeret csinálni mit nem értesz ezen?!
tegnap 21:43
A futás óccsó! Mit nem értesz ezen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!