Jogosan érzem magam egy nulla senkinek, amiért képtelen voltam 24 év alatt viszonyt kialakítani lánnyal?
Kedves kérdező miért zavar, ha egy szép lány mindig más pasik ágyába bújik hetente?
Mert nem vagy a kiválasztottak között?
Elég súlyos arcnak kell lenni, hogy még egy lány se kívánjon meg 24 év alatt.
Nem azt mondom, hogy a legszebbek, de még a legcsúnyábbak se... valami nagyon nincs veled rendben.
Fiúkkal próbáltad már? Lehet az a te utad, nem kellene ellene tiltakozni.
Akkor mondjuk ne a legszebb lányoknál kezdeményezz, igyál buli előtt kicsit, az lemulasztja a gátlásokat, vagy menj el prostihoz, az felold sok gátat benned, ha már nem vagy szűz, akkor nem félsz a lányoktól.
Annyi férfi van, aki csak úgy fűzi a nőket, és nem is jó pasik. Egyszerűen nem értem, hogy a 21. században hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen. Nője mindenkinek lehet... ha nem is topmodell, de valamilyen lehet.
,,Fiúkkal próbáltad már? Lehet az a te utad, nem kellene ellene tiltakozni."
Ezzel most mocskosul megsértettél. Remélem többet nem írsz ide.
"Évek óta egyhez se közelítettem olyan szándékkal, hogy többet akarok."
Akkor mégis mit vársz? Ha nem kezdeményezel, abból semmi sem lesz.
A fiú szerelem meg nem vicc, lehet, hogy a férfiak részéről több elfogadást találnál. Nem sértésnek szántam.
Valami oka csak van, hogy nem kezdeményezel a nőknél, van benned egy gát. Ezen segít a prosti.
Aztán meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!