Jogosan érzem magam egy nulla senkinek, amiért képtelen voltam 24 év alatt viszonyt kialakítani lánnyal?
Jogod van hozzá, csak nincs igazad. :-)
Legalábbis szeretném ezt hinni, mert nekem 26 éves koromig nem volt semmi kapcsolatom a barátságon túl. :-)
Azóta már feleségem van és két gyerekem.
39F
Igen, de ezt te is érzed, nem hiába tetted fel itt ezt a kérdést.
Ahogy élsz, az nem normális.
Ettől még nem vagy egy nulla. Vannak fontosabb dolgok is az életben és valaki szeret egyedül lenni.
Egyébként mi miatt nem jött még össze?
21/N
Aha. Na, most meg már végképp egy nulla vagy.
Szánalmas. Ahelyett, hogy itt keseregsz, hogy "nem vagy egy kigyúrt állat", de szerinted ez kell a csajoknak, akkor menjél gyúrni. Azt meg főleg ne várd, hogy egy lány menjen oda hozzád, hogy esetleg nem akarnád-e megdugni...
Szerintem ezt csak be beszéled magadnak. Nem minden nőnek jönnek be a kigyúrt fazonok, sokan kifejezetten a vékony srácokat szeretik.
Az a baj, hogy te sem vagy elégedett magaddal és ezt észreveszik a nők rajtad. Fogadd el magad vagy kezdj valamit sportolni, az is ad önbizalmat.
Próbálj meg pozitívabb lenni, tudom, hogy nehéz, de ha nem változtatsz, akkor ez így fog maradni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!