Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az onbizalmam nulla, a baratom szerint meg bekepzelt vagyok?!
Én nagyjából megértem,hogy mit érzel,engem is sokat csúfoltak azzal,hogy magas vagyok,meg hogy stréber vagyok(csak mert nem fetrengtem részegen 13 évesen a buszmegállóba,inkább tanultam,meg sportoltam),meg hasonlók.Az önbizalmam a béka feneke alatt volt,de aztán gimibe kerültem,ahol sok pozitív visszajelzést kaptam,az egyetemen meg összejöttem a jelenlegi párommal,akivel szeretjük egymást,így most ezerszer akkora az önbizalmam,mint akkoriban.
Próbálj megbékélni magaddal,el kell fogadni,hogy létezhetnek nálad szebb csajok is,de attól még te sem vagy ronda,csak szeresd magad.Egyébként meg utálom,mikor egy pasi a barátnőjével az oldalán feltűnően megbámulja a csajokat,szerintem ez gusztustalan.Ha az én barátom csinálná ezt,nekem sem lenne sok önbizalmam szerintem.Bár én otthagynám a fenébe,ha még ennyire sem tisztel,hogy nem előttem csorgatja a nyálát.Egyébként meg ha még egyszer beképzeltnek nevez,meséld el a történetedet,talán megérti a dolgot,egy jó kapcsolatban fő a bizalom és egy ilyen dolgot simán el lehet mesélni,nem tartom cikinek.
A ribancozós csajokkal nem kell foglalkozni,ha a viselkedésed nem indokolja ezt a jelzőt,akkor valószínűleg csak féltékenyek rád.Csak azért nem lesz ribanc senki,mert esetleg csinos.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!