Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan érzem magam egy nulla...

Jogosan érzem magam egy nulla senkinek, amiért képtelen voltam 24 év alatt viszonyt kialakítani lánnyal?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim válasza:

Te ezt a kérdést már hányszor tetted fel itt GYK-n?

Elég menthetetlen eset lehetsz, valahogy nem csodálkozom a sorsodon. Közben akinek tényleg van valami komoly baja, az nem panaszkodik ennyit.

Szánalmas, férfiatlan, megvetendő, szerethetetlen alak lehetsz.

A panaszáradaton kívül értesz még valamihez?

2012. júl. 18. 23:29
 52/85 A kérdező kommentje:
Na akkor most ábrándítalak ki, mert pont az a helyzet, hogy sokan szeretnek. Csak igyekszek jó kedélyt mutatni, elrejteni a konkrét problémámat, a nőkkel való viszonyomat.
2012. júl. 18. 23:34
 53/85 A kérdező kommentje:
Én nem másokon verem le fizikálisan a bánatomat, nem ordítom le az ismerőseim fejét, mindig türelmes vagyok hozzájuk, alkalmazkodok hozzájuk, ha kell, de ha éppen egyedül vagyok, annyira elkeseredek, hogy erre a fórumra írkálok mindenfélét, mert mást pillanatnyilag nem tehetek.
2012. júl. 18. 23:37
 54/85 anonim válasza:
Szánalmas, menthetetlen, megvetendő vagy.
2012. júl. 18. 23:59
 55/85 A kérdező kommentje:

Ha te mondod...

Annyira szánalmasnak nem látom magamat, mert nem nőket ölök pszichopata gyilkos módjára, és erre soha nem is lennék képes.

2012. júl. 19. 07:21
 56/85 anonim válasza:

Örülök, hogy vannak barátaid de nem bírom elképzelni, hogy bírják ezt hosszú távon.

A legundorítóbb dolgot írtad le amit lehet, hogy a szüleid elkényeztettek és ezt a felelősséget rájuk hárítod. Leszögezném, hogy igaz, hogy a szülő felelőssége, hogy a gyerek milyen nevelést kapott de csak 18 éves korodig. Azóta a te elkényelmesedett életedet élted, visszaéltél azzal, hogy mindent helyetted csinálnak majd mikor az életben problémák adódtak, akkor te kétségbe estél. Most, hogy belátod, hogy kényelmes életet éltél, azaz nem kellett dolgoznod iskola mellett mint sokunknak te még annyit sem háláltál meg nekik, hogy időben befejezd az egyetemet. Aki a szüleivel ilyen gerinctelen mit vár egy párkapcsolattól? Szánalmas! Mert az anyádnak is közölni kellett volna idefigyelj fiam most vagy 22 éves, ha fél éven belül nem végzel irány dolgozni mert mi mindent megtettünk de nem látjuk, hogy te is akarnád. És erre te fogod és azt mondod a szüleid elkényeztettek és a kifogásokat gyártod, hogy mert a szemét tanár kirekt megbuktatott. És tettél azért, hogy ne így legyen? Otthon lakol tehát mindenben támogatnak nem vagy önálló, nem kell mosnod semmi gondod az életben. A probléma mint mondottam már 10 éve jelen van és egyre súlyosabb lesz. De gyáva vagy felvállalni magad is, te vagy a legundorítóbb, elkényelmesedett, önző ember aki nem érdemli meg az életben az örömöt mert nem tesz érte. Csak várja otthon a négy fal között, hogy kopp-kopp! szia! te fiú én vagyok szerelemed! és rád vártam örökre! szeretni foglak és elveszem a szüzességed!

Konkrétan most mit is vársz tőlünk? Sajnáljunk? Jaaaj te szegény majd én járok veled akkor... ekkora egy gyökér embert, figyelj ide ha te odajönnél ezzel a szerencsétlen savanyú képeddel és tuti szóba sem állnák veled.

Képtelen vagy felfogni azt, hogy nem a nő okozza majd a megoldást, sőt el sem hiszed mekkora pofon fog majd érni miatta. Nem csodálkoznák ha fél év múlva is még itt sajnáltatnád magad ahelyett, hogy tényleg elfogadnád azt, hogy beteg vagy és pssichológus kell de még őt sem becsülöd meg a munkája miatt inkább várod, hogy magától minden megoldódjon. Ezért a kényelmes életedben semmi konkrét csalódás nem ért téged a szüleid mindentől megóvtak és most, hogy egy apró probléma felmerült itt dühöngsz és nem érted miért van. És képes vagy rájuk fogni? Mindig csak a kifogások, hogy a másik milyen béna pasi és neki van csaja. Csak te látod bénának az a baj és ez is csak a te szánalmas kifogásod. Neked fogadok nem felelne meg bármilyen nő olyanokra áhítozol amilyen soha nem lesz de nagyon gáz, hogy még a csúnya nők is átnéznek rajtad mert egy km-ről megérzik ezt a bizonytalan szar alakot.

De el kell, hogy keserítselek nem tudod megjátszani egyik nő előtt sem azt ami nem vagy valójában ezért fogol elbukni. Ha majd rendben leszel akkor lesz nő. De ez éveke lesznek drága csillag.. évek....

Keserves élet lesz a tied várod az élettől a jutalmat de amit beletettél az annyi volt, hogy még azokat is bántottad akik a legfontosabb neked a szüleid.

2012. júl. 19. 09:53
 57/85 A kérdező kommentje:

De el kell, hogy keserítselek nem tudod megjátszani egyik nő előtt sem azt ami nem vagy valójában ezért fogol elbukni. Ha majd rendben leszel akkor lesz nő. De ez éveke lesznek drága csillag.. évek....

Hát én erre éveket nem várok, inkább elmegyek prostituálthoz. Vagy legyek inkább öngyilkos? Most aztán végképp elcseszted a maradék reményemet, gratulálok!

2012. júl. 19. 10:18
 58/85 A kérdező kommentje:
Járjak pszichológushoz, és várjak 5-10 évet, hogy boldog legyek? Mégis hogy képzelted ezt?
2012. júl. 19. 10:19
 59/85 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, csak egy nő tudna nekem önbizalmat adni, semmi más.
2012. júl. 19. 10:21
 60/85 A kérdező kommentje:
Szerinted nem akarok boldog és elégedett lenni magammal? Várjak még egy fél életet, hogy ezt elérjem, mikor már nem tudok párt találni, mert mindenki megállapodik?
2012. júl. 19. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!