Szerintetek ciki ha egy 11 éves fiú növényeket gyűjt egy herbáriumba az iskolán kivül?

Jaj hát. :) ez de aranyos. Amikor én voltam 12 (nem is volt rég xd) akkor nagyon tetszettek az ilyen srácok, de ezt a kínzócölöpön sem vallottam volna be. Nem baj ha nem tökéletes a csomagolás csak a lélek legyen szép. Jé, most is xd. Csak kihalt belőlük -vagy csak ügyesen titkolják-. :'(
Tudom, ez nem érdekelt :P. 14/L

# 21/23 07-19 21:14
Már a második mondatnál rájöttem hogy 14nél idősebb nem lehetsz.

Legalább tudod milyen irányba tanulj majd tovább.
Kertészmérnöknek! :)

Ez nagyon jó! Tényleg ez nagyon eredeti. :) Ezt nagyon bírom. Biztos aranyos kis srác lehetsz. Legalább valami értelmes dologgal foglalkozol, nem úgy mint a többi gyerek, akik csak számítógépeznek. Ez egy különleges képesség ennyi idősen. Sok ember annyit se tud a növényekkel kapcsolatban, hogy eszik-e vagy isszák! :D Legyél nagyon büszke magadra, és merd elmondani mindenkinek, mert ez nagyon klassz! És ha bárki bántani mer, kakild le őket magasból. :) Én így távolról büszke vagyok rád! :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!