Szerintetek ciki ha egy 11 éves fiú növényeket gyűjt egy herbáriumba az iskolán kivül?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 22:34
1/27 anonim 

válasza:

Miért lenne cicki? Szerintem tök jó dolog, inkább ilyen dolgokat csináljon mint valami rosszabbat :)
2/27 anonim 

válasza:

Hát, milyen növényeket? :P
Egyébként miért lenne ciki?
3/27 A kérdező kommentje:
minden félét amelyeknek megtudom határozni a családját, osztályát és törzsét.
persze ha igy érted.
2012. júl. 16. 22:47
4/27 2xSü 

válasza:

100000-szer értelmesebb, mint lógni a FB-on, vagy rúgni egy labdát. (Persze ezek is kellenek, de sokaknak kb. ez a fő és egyetlen elfoglaltságuk.)
5/27 anonim 

válasza:

Ja!
Nem hogy ciki, hanem nagyon is klassz dolog! Eléggé egyedi is, hasznos. Már-már irigylésre méltó ;)
6/27 A kérdező kommentje:
nagyon kösz mindenkinek!!!
2012. júl. 16. 22:59
7/27 anonim 

válasza:

Tudóska, imádni fognak a csajok :)
8/27 anonim 

válasza:

Naiv, aki azt gondolja, hogy imádni fogják a csajok. Lássuk be! Nem divat az ész... Mondom én ezt 15 évesen 136-os IQ-val, ami mellé tudás is párosul, ami főleg téridővel kapcsolatos, illetve genetikával. De a hajamra kenhetem. Ha barátokat akarsz vagy barátnőt, bár ilyenkor nem hiszem, akkor ne a tudásod gyarapítsd. Az ész nem divat, és ez szomorú.
9/27 A kérdező kommentje:
nekem kétféle a személyiségem van, az egyik az bulizós,csajozós énem ,de ha itthon ülök akkor csak három dolog érdekel kémia, fizika és biologia!!!!
2012. júl. 17. 00:13
10/27 anonim 

válasza:

több sebből és vérzik ez a kérdés. ugyan milyen csajozós bulizós személyisége van egy 11 éves kiskölyöknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!