Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is tényleg ciki...

Szerintetek is tényleg ciki meg így van?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és van egy 13 éves barátnőm aki szerint csak a dedósok lipiznek (libikókáznak). Pedig én szívesen lipizek! De ez tényleg olyan ciki lenne 12 éves létemre?

Meg a keresztmamámnak van egy kislánya aki 8 éves, és vele le szoktam menni a játszótérre.

De tényleg ciki ha ilyet csinálok?

12/L

2012. ápr. 9. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! :D Énis bőven jártam még 12 évesen libikókázni.. komolyan, a 13 éves barátnőd biztosan felnőttnek érzi már magát :) Rá se hederíts, ha te szereted, akkor csináld!
2012. ápr. 9. 12:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Csak az a baj, hogy rajta kívül nem nagyon van, akivel lipizhetnék, és ő meg nem szívesen csinálja :'( de azért köszi a választ! :)
2012. ápr. 9. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok és barátokkal még szívesen libikókázok :D Olyan jókat szórakozunk :D
2012. ápr. 9. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Én 16L vagyok és imádok hintázni. A kertbe van egy nagy hintánk és amikor jó idő van akkor kint szoktam olvasgatni, tanulni:)

Semmi ciki nincs benne!

2012. ápr. 9. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez eredendő bűn! MINEK HALLGATSZ Mások véleményére?! Csináld azt, amit szeretsz, ami boldoggá tesz, a későbbi életed folyamán is, a negatív véleményeket másoktól, engedd el. Nehogy már más mondja meg, neked mi a jó. Az más, ha a személy valóban a jót akarja neked, de akkor is a szívedre hallgass mindig. NEM SZÁMIT ki mit gondol rólad, mert az nem te vagy. Az EGÓ a hibás mindezért. később majd megérted:))
2012. ápr. 9. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
12 és 13 között nincs sok különbség. Ilyen korban simán játszóterezhettek... inkább mondd neki is, hogy ne játssza a nagy felnöttet, ö is kisgyerek még :D
2012. ápr. 9. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki:D Ez a te korodban egészséges és inkább neki kéne visszavenni az ego-jából mert csak 1 évvel, vagy annyival se, talán pár hónappal nagyobb mint te..és miért lenne ciki? Mi is van h néha napján amikor nem kell sokat készülni vizsgára és el tudunk szabadulni pár órára akkor haverokkal, barátokkal csoportosan elmegyünk egy lakótelepre ahol régen sokat lógtunk:D nem is olyan rég megint felültünk az ottani játszótéri eszközökre...persze csak arra amelyiken nem voltak kicsik..beszélgettünk, röhögtünk egy jót és véletlen az egyik ilyen hajó formájú rugós cuccon dölöngéltünk és bnőm annyira megdöntötte a hajót h átborultam rá és hát szépen kikanalaztam onnan őt is...aztán a homokban hevertünk és röhögtünk..kicsit megnézett a játszótéR, de az sem zavart, mert ritkán találkozunk a suli miatt...akkor ikbb ez lehetne ciki:D nem ciki az ha vmit élvezel nagyobb korodban is..de a te korodban..ő korában..ez teljesen normális:D mond meg neki is :)

16/L

2012. ápr. 9. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:

én is szoktam a barátnőimmel libikókázni,meg hintázni is:D

tök jókat elhülyülünk..ne foglalkozz más véleményével,tedd azt,amit jónak látsz:)

14l

2012. ápr. 9. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a lényeg,hogy jól érezd magad!!!!!! :D
2012. ápr. 12. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Oó akkor én meg már giga mega ciki lehetek mivel még 21 évesen is szeretek :)

Nincs benne semmi ciki, csináld ami jól esik :)

2012. júl. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!