Ciki, ha 12 évesen szeretem a monster hight?
Figyelt kérdés
Nem a babákat, hanem az oldalt.2012. júl. 10. 13:06
1/17 anonim válasza:
Miért lenne ciki, 12 évesen még gyerek vagy, és amúgy is ne arra gondolj mások mit godnolnak rólad, hanem hogy te hogy érzed magad jól. :)
2/17 anonim válasza:
Dehogyis! Végre valaki, aki a korának megfelelő dolgokat szereti:)
3/17 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért van úgy oda mindenki ezekért a zombis cuccokért.
Egyébként normális, 12 évesen én a stardoll.com-on játszottam. :D
4/17 A kérdező kommentje:
Csak pár zombi van benne, inkább farkas,vámpír meg ilyesmi, csak hogy tudd. :)
2012. júl. 10. 16:29
5/17 anonim válasza:
én 14 évesen is nézem az oldalt néha xd
6/17 anonim válasza:
én 13 éves vagyok már nem szeretek babázni meg ilyenek érdekelnek a fiúk és a 2 könyvét már olvastam is.Keresd meg a könyvesboltba sztem nagyon jók.Van benne szerelem meg izgalom minden ami kell egy tini csajnak a könyv egyáltalán nem dedós
7/17 anonim válasza:
Azokat én is olvastam :)) És tényleg nagyon jók!
8/17 A kérdező kommentje:
Azt tervezem, hogy megveszem még ma, attól függ mennyibe kerül.
2012. júl. 12. 08:20
9/17 anonim válasza:
Ugyan már, 14 vagyok, mikor bekkatanunk a barátnőmmel, a My little ponyt nézzük.:D Semmi sem ciki, ha egy olyan emberrel csinálod, aki tényleg valódi barátod.(de azért az osztályodban ne reklámozd, mert a "menők" tuti kicikiznek)
10/17 anonim válasza:
én is anyi vagyok és imádom a monster highet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!