Baj ha szeretem körül venni magamat nőkkel?
Figyelt kérdés
Baj ha szeretem magam körül venni nőkkel?Nem vagyok homokos nem azért,de jól érzik magukat velem,viszont sokszor a barátnőmet zavarja..pedig nem úgy tekíntünk egymásra akikkel tartom a kapcsolatot nőkkel.Vagy legalábbis én nem úgy tekíntek rájuk,jó kedvük van ha velem lehetnek és felvidittom őket.Fel kellene hagynom a nőkkel való barátkozással?2012. máj. 7. 16:43
1/9 anonim válasza:
Örülök,hogy nem volt még ilyen barátom.
2/9 A kérdező kommentje:
ma 16:46
De szeretem őt,soha nem hagynám el.Neki is van 3 fiú haverja,neki előbb volt,én nem szóltam neki ezért.
2012. máj. 7. 16:47
3/9 anonim válasza:
Attól függ, miért teszed. Ha bármi köze van a férfiasságodhoz, akkor baj. Ha csak barátok, mert jókat lehet velük hülyülni, beszélni, az nem baj.
4/9 A kérdező kommentje:
Mert jókat lehet velük hülyülni,hogy részükről köze van e a férfiassághoz azt nem tudom.Jó néha kicsit fényezik az egómat..:)
2012. máj. 7. 16:52
5/9 anonim válasza:
nincs önbizalmad ezért kell hogy fényezzék az egodat? a pasi haverok ezt valóban nem teszik meg ezért kellenek a nők akik körbeugrálnak.
6/9 A kérdező kommentje:
ma 16:56
Nincs baj az önbizalmammal,nekik is jólesik és nekem is,ez valahogy kölcsönös.Szerintem a férfi női barátságnak pont ez a lényege.
2012. máj. 7. 17:01
7/9 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom azt a férfit, akinek ez kell az egészséges(?) önbizalmához, nem éri be a párja imádatával, adnia kell a látszatnak, és egész falka nővel veteti körül magát, annak ellenére, hogy kapcsolatban van.
8/9 A kérdező kommentje:
sajnálom de szeretem a nőket és nem a látszat miatt.ezt kicsit félre értetted,mert nem erről van szó.
2012. máj. 7. 17:08
9/9 anonim válasza:
Egy adott párkapcsolaton belüli megegyezések és szokások csak és kizárólag azokra tartozik, akik a párkapcsolatot alkotják, ezen esetben te és a barátnőd. Ha a kommunikáció nálatok nem probléma és amit megbeszéltek azt be is tartjátok, illetve elfogadjátok egymás véleményét és igényeit, akkor nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!