Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 eves baratom van. Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 eves baratom van. Nagyon szeretem, nem tudok megszakadni tole, barmit csinal es lassan magamat teszem tonkre. Nem eszek nem alszok nincs kedvem emberek koze menni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Van egy baratom aki 20 eves. Eggyutt lakunk de o nem akart hozzam koltozni ezert vettek a szulei neki lakast ahol ketten lakunk. Az enyem berbe van kiadva. Ez elejen jo volt minden, de mostanaban sokat iszik es ilyenkor teljesen kiakad. Raadasul sportolo. Es mindig kell inni mert a csapattarsai is isznak. De amikor kiakad meg aszaja is habzik neha. Mindent megtettem erte es mar nem tudom mit tegyek. Tudom hogy szeret mert amikor jozan egy nagyon jo ember. De nem tudok vele beszelni, hogy nekem ez igy nem jo mert egybol felmergelodik. Mit tegyek?
2012. febr. 20. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélsz vele és mesélitek majd az unokáknak, hogy apu ekkor mondott le a sportról. De a jobbik helyzet, ha azt meséli, hogy rájött, hogy alkohol nélkül is van élet.
2012. febr. 20. 17:05
 2/3 A kérdező kommentje:
barcsak ugy lenne ,amit masodszor irtal:-)
2012. febr. 20. 17:19
 3/3 Wekker válasza:
Próbálj meg beszélni azokkal akikkel elmegy inni. Mondd meg nekik, hogy a barátodnak gondja van az itallal. Ők hátha tudnak segíteni. Mégis csak a haverjai. És ha nagyon jó ember amikor józan beszélj vele, lehet hogyha befenyíted, hogy elhagyod megpróbál változtatni, hiszen lesz miért küzdenie. Az eredményeket majd írd meg:) Hajrá!
2012. febr. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!