Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy gáz, hogy ha a Jonas Brothers-t szeretem? Hogy nagyon gáz vagyok? 19/L

Figyelt kérdés

nem csak őket hallgatom, de nagyon szerettem őket 14-15 évesen, és azért hallgatom most őket, mert az volt életem legjobb korszaka.. és egyszerűen csak szeretem őket, mert arra az időre emlékeztetnek. És szerintem a zenéjük is jó, van dallama, nem csak ilyen tuc tuc értelmetlenség..

szóval szerintetek?

ez engem nagyon zavar.. én sem szólok be senkinek, mert ilyen meg olyan zenét hallgat.. nem is értem..

szerintem nem létezik olyan hogy gáz zene. mindenkinek más az ízlése..

2012. júl. 9. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
engem is mindig mindenki csesztet a zenei ízlésemmel. egyszer aztán fogtam magam, és jól beolvastam nekik, hogy én se csesztetem őket azzal, hogy milyen zenét szeretnek, szóval ők is hagyjanak békén. azóta nem piszkálnak.
2012. júl. 9. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem te hallgatod íg te döntöd el hogy jó-e vagy sem. Aki pofázik azt magasról le kell...Amikor kicsi voltam 12-13éves nekem is tetszett nosztalgiából én is meghallgatom párszor őket.. Persze nekem most már mást jelent a zene.
2012. júl. 9. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt hallgatsz amit akarsz, szard le hogy mit mondanak. Engem is zavar, hogy ebbe mások beleszólnak, és szinte hülyének néznek, ha nem olyan zenét hallgatok mint ők -.-''
2012. júl. 9. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én huszonegy vagyok, és végzős gimisként is simán felvállaltam, hogy Backstreet Boysot hallgatok a telefonomon. Aki beszólt, annak megmutattam a zenei listát, amin volt ezen kívül Eminem, Marilyn Manson, Avril Lavigne, Evanescence, Vivaldi, David Guetta, Hans Zimmer, Rihanna és ezer másik előadó ötezer másik száma, hogy akkor melyiket ajánlja? Majd mellékesen hozzátettem, hogy amúgy mi a franc köze van ahhoz, hogy mit hallgatok?
2012. júl. 30. 02:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Képzeld én is imádom a Jonas Brotherst és igen ne foglalkozz velük látszik hogy nem tudják hogy mi is az a zene.
2012. aug. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!