Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szeretem magam ennyire?

Gergő321 kérdése:

Miért szeretem magam ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 14 éves fiú vagyok és egyszerűen nem tudok osztozni mással mert mindent én akarok uralni.csak magammal foglalkozom egész nap.Én próbáltam megváltozni de utánna megint visszaestem a régi kerékvágásba.Például ha valaki kedvéért el kéne menni én akkor biztos hogy ellenkezek.

egyszerűen nem tudok megváltozni. már nincs egy barátom se.

A tesiórákon mindig arra törekedtem hogy megdöntsem az osztálytársak rekordjait,és itthon elkezdtem eddzeni,ezáltal sikerült is. aztán másnap a suliban nem bírtam ki hogy ne dicsekedjek vele! hogy tudnék megváltozni normális(ÉRZÉSEKKEL TELI) emberré?

2012. jún. 10. 16:25
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy érzelmek nélkül meg tudok verni valakit.,de ez régen nem így volt. Régen félénk gyerek voltam és folyton bántottak a felsősök.
2012. jún. 10. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egocentrikus világnézet már eléggé elavult. Nézz utána Kopernikusz munkásságának.
2012. jún. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!