Nem szeretem magam! Mit csináljak?
Folyamatosan másokhoz akarom hasonlítani magam.... nem tudok úgy viszonyulni magamhoz hogy szép vagyok mert azt gondolom hogy akkor hazudnék magamnak...
Leginkább Emma Roberts-re szeretnék hasonlítani de belőle is a Unfabulous sorozatban Addie Singer-re a 2. évadban!
De ez leginkább azért lehet mert nekem tetszik egy srác de neki más tetszik és már lassan 2 éve tetszik de ő csak barátként néz rám...
Szia! Gondolom még nagyon fiatal vagy, max 15-nek tippellek, de lehet, hogy kevesebb.
Ez ebben a korban normális. Tök jó, hogy van példaképed, akire szeretnél hasonlítani, akár külsőre, pl. frizura, öltözködés, akár belsőre (célkitűzések, sikerek).
Most az a legfontosabb, hogy keress sok barátot, barátnőt, tanulj és tűzz ki valami célt, hogy mit szeretnél később. Ez bármi lehet, pl. nyelvvizsga, továbbtanulás, család, akármi.
A pasikkal meg még ráérsz foglalkozni! Ha neki pont nem tetszel, annyi baj legyen. Rengeteg pasi van még a világon. Legyél sokat a barátnőiddel, csinosodjatok együtt, járjatok el sokat.
Ennyi idősen én is pocsékul éreztem magam, csúnyának láttam magam, stb., de hidd el, pár év, és elmúlik! :)
Sok sikert!
21/L
Ne gúnyoljátok már ki!
Nekem is ugyanez a problémám, és én is Emma Robertsre szeretnmék hasonlítani..
Egyébként, sztem mondd meg neki hogy érzel! Így legalább tudni fogja, és lehet, hogy csak azt hitte nem jön be neked(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!