Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem szeretem magam! Mit...

Nem szeretem magam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyamatosan másokhoz akarom hasonlítani magam.... nem tudok úgy viszonyulni magamhoz hogy szép vagyok mert azt gondolom hogy akkor hazudnék magamnak...

Leginkább Emma Roberts-re szeretnék hasonlítani de belőle is a Unfabulous sorozatban Addie Singer-re a 2. évadban!

De ez leginkább azért lehet mert nekem tetszik egy srác de neki más tetszik és már lassan 2 éve tetszik de ő csak barátként néz rám...

2009. aug. 14. 18:10
 1/9 anonim válasza:
75%
Nekem uez a bajom. én keanu reeves-re akarok hasonlítani, főleg a matrix 2-ből. találkozzunk 06 705199488
2009. aug. 14. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Gondolom még nagyon fiatal vagy, max 15-nek tippellek, de lehet, hogy kevesebb.

Ez ebben a korban normális. Tök jó, hogy van példaképed, akire szeretnél hasonlítani, akár külsőre, pl. frizura, öltözködés, akár belsőre (célkitűzések, sikerek).

Most az a legfontosabb, hogy keress sok barátot, barátnőt, tanulj és tűzz ki valami célt, hogy mit szeretnél később. Ez bármi lehet, pl. nyelvvizsga, továbbtanulás, család, akármi.

A pasikkal meg még ráérsz foglalkozni! Ha neki pont nem tetszel, annyi baj legyen. Rengeteg pasi van még a világon. Legyél sokat a barátnőiddel, csinosodjatok együtt, járjatok el sokat.

Ennyi idősen én is pocsékul éreztem magam, csúnyának láttam magam, stb., de hidd el, pár év, és elmúlik! :)

Sok sikert!

21/L

2009. aug. 14. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Wall-e -ra akarok hasonlítani :D
2009. aug. 14. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
én Süsü a sárkányra :-(
2009. aug. 14. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsónak: miért,sok fejed van,és csak egyet szeretnél? :DDD
2009. aug. 14. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
pontosan!
2009. aug. 14. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a télapóra
2009. aug. 14. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg Dr. Hannibal Lecter-re.
2009. aug. 16. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne gúnyoljátok már ki!

Nekem is ugyanez a problémám, és én is Emma Robertsre szeretnmék hasonlítani..

Egyébként, sztem mondd meg neki hogy érzel! Így legalább tudni fogja, és lehet, hogy csak azt hitte nem jön be neked(:

2009. aug. 19. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!