Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ciki ha egy 11...

Szerintetek ciki ha egy 11 éves fiú növényeket gyűjt egy herbáriumba az iskolán kivül?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 22:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%
meg hihető hogy egy 11 évest fél egykor még a neten esz fent a fene.
2012. júl. 17. 00:22
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2012. júl. 17. 00:55
 13/27 Mayra válasza:
Gratula nem ciki. És ha én lennék a biológia ( még természetismeret most mehetsz 6.-ba ) tanárod és szeptemberbe be is mutatnád egy 5-sel indíthatnád az évet. Jegyezd fel azt is hol gyűjtötted mikor név latin név megfelelő herbárium lapot lehet kapni papír boltban, vagy rajzlap csinálj egy keretet és alulra az adatokat. Ha valami kérdésed van írj bátran. Egy biológia földrajz természetismeret tanár.
2012. júl. 17. 09:20
 14/27 anonim ***** válasza:

Én nálad egy kicsit vagyok idősebb (12) és imádkozom egy olyan osztálytársért mint te. 4-ben még mindenki focizott, de én a könyvtárban lógtam sokszor. 5-ben mindeki kicsit felnőtt és most már ciki, ha nincs DC cipőm, márkás órám...

De nem nagyon törődöm az ilyen dolgokkal. (Vannak más dolgok, amik fontosabbak ennél: Tanulás, elvégre iskolában vagyunk.)

Bár az hogy ciki-e vagy nem, az attól függ, hogy milyen osztálytársaid vannak. Ha jófejek, akkor nem fognak cikizni érte. Ha bunkók, akkor ne törődj velük.

@11: én most a nyári szünetben minden nap legalább éjfélig fb-n chatelek egy lánnyal.

De nem csak ez van az életemben, mert sportolok heti ötször.

2012. júl. 17. 10:36
 15/27 anonim ***** válasza:

Azt csináld, ami érdekel, ne mások véleményével foglalkozz.

Egyébként, szerintem nem ciki, de a te korosztályodban egy bizonyos réteg szerintem annak tartaná.

2012. júl. 17. 12:42
 16/27 anonim ***** válasza:
"de a te korosztályodban egy bizonyos réteg szerintem annak tartaná." Hehe ez attól függ, milyen osztálytársai/barátai vannak. Az én osztályomban mindenki annak tartaná...
2012. júl. 17. 18:10
 17/27 A kérdező kommentje:
nem akarom nekik elmondani!
2012. júl. 17. 22:45
 18/27 anonim ***** válasza:
57%

Először arra gondoltam, hogy ez egy tök jó dolog és fasza a kérdés, aztán....

11 éves bulizós énje, 15 éves genetikus, 12 évesen mindenki felnőtt....

Anyám....

2012. júl. 18. 07:12
 19/27 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki gyerek még lehetnek felnőttes dolgai. Valójában mindenki puer. Vagyis aki felnőtt belül az is gyerek. Ebből következik, hogy tapasztalat hiányában nem kell senki se lenézni.
2012. júl. 18. 09:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát itt a fórumozók közül senkinek sem ciki. Ha nem mondod el nekik, akkor tök mindegy. Nem mondtam, hogy felnőttek. Azt mondtam, hogy kinőttek a focizásból (már aki) és most már a márkás cuccok meg az okostelefon a menők.
2012. júl. 18. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!