Szerintetek ciki ha egy 11 éves fiú növényeket gyűjt egy herbáriumba az iskolán kivül?

Én nálad egy kicsit vagyok idősebb (12) és imádkozom egy olyan osztálytársért mint te. 4-ben még mindenki focizott, de én a könyvtárban lógtam sokszor. 5-ben mindeki kicsit felnőtt és most már ciki, ha nincs DC cipőm, márkás órám...
De nem nagyon törődöm az ilyen dolgokkal. (Vannak más dolgok, amik fontosabbak ennél: Tanulás, elvégre iskolában vagyunk.)
Bár az hogy ciki-e vagy nem, az attól függ, hogy milyen osztálytársaid vannak. Ha jófejek, akkor nem fognak cikizni érte. Ha bunkók, akkor ne törődj velük.
@11: én most a nyári szünetben minden nap legalább éjfélig fb-n chatelek egy lánnyal.
De nem csak ez van az életemben, mert sportolok heti ötször.

Azt csináld, ami érdekel, ne mások véleményével foglalkozz.
Egyébként, szerintem nem ciki, de a te korosztályodban egy bizonyos réteg szerintem annak tartaná.

Először arra gondoltam, hogy ez egy tök jó dolog és fasza a kérdés, aztán....
11 éves bulizós énje, 15 éves genetikus, 12 évesen mindenki felnőtt....
Anyám....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!