Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan ciki, mi a véleményetek?

Olyan ciki, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
visszagondolok, hogy kb 10 voltam, és elmentünk kirándulni, volt ott ilyen vásár, és én mondtam h: jaaj de aranyos, helyes az a bácsi, vagy maga amit árult és jaaaj de aranyos, és vettünk a bácsitól amit árult. Olyan nyálasnak, férfiatlannak érzem emiatt is magam, hogy így viselkedtem.
2012. máj. 18. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
és most mennyi vagy 10 és fél?
2012. máj. 18. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
10 évesen egy csomóan ilyenek voltunk. Én ennyi idősen mindenre fujjoltam, meg finnyás voltam. Ne érezd cikinek, nem az, mindenkinek van ilyen vagy ilyesmi. :)
2012. máj. 18. 14:19
 3/4 pókhalálebédfagyi válasza:
lappangó homoerotikától tartasz? nem értem
2012. máj. 19. 00:47
 4/4 anonim ***** válasza:

10 évesen kisfiú voltál, nem férfi, tehát a viselkedésed mondhatni megfelelő volt.

Most már férfi vagy, ne viselkedj így, ennyi.

Vagy szerinted mások már kisgyerekként is férfiként viselkednek? Épp ez a lényeg, hogy kissrácból férfivá tudj válni. Nem számít, mi volt előtte.

Egyébként pedig nem attól lesz valaki igazi férfi, ha elrejti az érzelmeit. Nyugodtan ki lehet mondani, ha aranyosnak tartasz egy kiskutyát, vagy épp jól eső érzéssel tölt el, hogy egy kedves bácsi árul valamit, és nem megint a hipermarketben vagy...

Amúgy ne haragudj, de kikívánkozik belőlem! Ha ezt cikinek tartod, akkor még nem vagy igazi férfi. Egy igazi férfi biztos magában és helyén tudja kezelni a dolgokat.

Egyébként engem is érdekelne, hogy mennyi idős vagy. Szerintem még elég fiatal lehetsz, szóval nyugi, sokat fogsz még érni a hónapok/évek során.

2012. máj. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!