Ha tehetné, mit csinálnál másképp az életedben? Mit tennél meg (akár újra is) és mit nem?
Ez egy nagyon jó kérdés. Igazából pont ma keltem bal lábbal, nyűgös vagyok és letargikus hangulatom van.
Most biztos azt gondolod (vagy nem), hogy emiatt akkor most biztos jó sok mindent lefogok írni amit megváltoztatnék.
DE ennek ellenére nem változtatnék semmin, bármilyen furán is hangzik. Történt életemben bármilyen rossz és jó dolog egyaránt, egyiken sem változtatnék mert ezek az élmények formáltak olyanná amilyen most vagyok.Azzal, ha meg tudnék változtatni valamit a múltamban, részben magamat változtatnám meg, amit nem szeretnék. Félre ne értsd nem vagyok egoista aki imádja magát. Nem. Viszont szeretem magam úgy ahogy vagyok még a rossz tulajdonságaim ellenére is, mert úgy vélem, hogy ettől függetlenül jó ember vagyok, csupán vannak hibáim nekem is mint mindenki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!