Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha sosem tudnál meghali ha...

Ha sosem tudnál meghali ha még a puskagolyó is átmegy rajtad, akkor mit csinálnál az életedben?

Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 15:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
olvastam egy nagyon jó regényt ahol a szuper nö aki azt az áldást-átkot kapta hogy soha nem hal meg, azt kereste hogyan halhatna meg. mert már 3 férjet és sok sok gyereket unokát, dédunoták barátot vesztett el és egy kín volt az élete úgy hogy megszeret valakit és elveszti, ö mindig csak veszitett. már nem akart egy olyan életet ahol mindig boldogtalan.
2008. júl. 23. 15:14
 2/23 A kérdező kommentje:
Jah igen olvastam én is, meg van egy ilyen film is és egy vonatbalesetel kezdődik csak nem tudom a címét?
2008. júl. 23. 15:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználnám nyílván.. de sztem nem a halál a legrosszabb, ami történhet valakivel, közel sem!
2008. júl. 23. 15:39
 4/23 A kérdező kommentje:
Miért mi?
2008. júl. 23. 15:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy olyan életet élj végig, amivel eltéveszted azt a célt, amiért születtél.

Hogy egy elpazarolt, semmit sem érő életet élj, az szerintem jóval rosszabb a maga idejében eljövő halálnál.

2008. júl. 23. 17:33
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
A legrosszabb dolgok például: halva megszűlni egy kisbabát, elveszíteni a szerelmed vagy a gyermeked. Elég ennyi?
2008. júl. 23. 18:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el az örök életet! Amikor sorra látod meghalni a szeretteidet! Az egyik nagyanyám 79 évesen halt meg, eltemette 4 fiát, és 3 unokáját! Ez is rosszabb a halálnál!

Ha sosem tudnék meghalni, elmennék valami lakatlan szigetre, hogy ne kerüljön közel hozzán senki, de egy idő után valószínűleg azt kérném, hogy lőjenek bele a napba, vagy csak ki a világűrbe!

2008. júl. 23. 20:21
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a Sebezhetetlen című filmről beszélt. Én egy olyan filmet láttam, amiben a főszereplő az őskorban született, és az egész emberi történelmet végigélte. Az egész film egy szobában játszódik, és beszélgetnek, nagyon jó. A fickó nem tűnt túl boldogtalannak, de hát persze ez csak film :)
2008. júl. 24. 07:46
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Én élvezném az életet.
2008. júl. 24. 22:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól is függ, hogy "hány éves" emberként konzerválódnék, azaz válnék halhatatlanná. Mert ha húsz és negyven között valahol, akkor nyilván, praktikusan az ember az ehhez passzoló korosztály szokásai szerint élne. Persze azt sem tudom, hogy - tételezzük fel volna ilyen - hogy milyen lenne egy 25 éves srác, aki valójában már tapasztaltabb a legidősebb aggastyánnál is. Hogy a külsőm határozná-e meg a lelkivilágomat, vagy ugyanúgy meglenne az, hogy másképp gondolkodik egy 20 éves és másképp egy 35 éves.

Most 36 vagyok, de lelkiekben fiatalabb. Ha így maradnék, akkor nyilván az eddigi tapasztalataim alapján úgy élnék "veszélyes" életet, hogy azért másokat ne sodorjak veszélybe, de magamra nem kellene vigyáznom.

De fogalmam sincs, hogy 2058-ban, 86 éves tapasztalattal, 36 éves külsővel mit csinálnék. A feleségem most 28, akkorra egy 78 éves "öregasszony" lesz és én meg maradok, addigra már a "fia"?

Furcsa ebbe belegondolni.

2008. júl. 25. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!