Visszatekintve az életedre, mi lenne az, amit a jelenlegi eszeddel/érettségeddel máshogy csinálnál?
Sokkal hamarabb leválnék a családomról. Művészeti pályára indultam, de hiába költöztem el 15 évesen, húszéves koromig még rendszeresen tartottuk a kapcsolatot és ők tartottak el. És közben a folyamatos negatív hozzáállásukkal akadályoztak. Az elvárásaik pedig irreálisan magasak voltak.
Jobb lett volna, ha inkább magam megoldom az életem már akkor, és nem foglalkozom velük, mert így az történt, hogy idegösszeroppanást kaptam és abbahagytam az egészet. Nem azt mondom, hogy csak miattuk, de nagyon nagy szerepük volt a dologban.
Talán ha előbb felismerem ezt, akkor előbb megszakítom a kapcsolatot velük, és maradtam volna a pályámon, amibe több mint tíz évet beleöltem.
alapvetően semmin nem változtatnék. így lettem ilyen, így van mnden rendjén - vagy legalábbis majd lesz.
másrészről talán jobban odafigyelnék hogy kiben bízok meg... sajnos olyan emberek is átvágnak akikre az életemet is rábíztam volna.
Mint sokan irták előttem tanulás....pedig nem voltam egy hülye gyerek de mégsem volt elég. A Sport az is szint úgy mivel a focit is abba hagytam és bicigli helyett motorral jártam mindenhova igy nem vagyok megelégedve az alakommal.
A csajok hát nem lettem volna ennyire gátlásos sokkal több jó dologban lett volna részem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!