Hogyha természett feletti erőd lenne, és legyözhetettlen lennél, mit csinálnál?
Figyelt kérdés
Én meghóditanám a világot, és igy elhoznám a békét. :D2011. márc. 21. 23:00
1/4 anonim válasza:
Ha megállíthatnám az időt visszamennék az időbe és minden rosszul végződött történéseket kijavítanék.A történelem során bekövetkezett fontosabb történések hibáit és a saját hibáimat is kijavítanám
2/4 anonim válasza:
amikor már kezedben a természetfeletti erő, akkor te nem fogsz olyanokon gondolkodni, hogy elhozd a világbékét...mivel látni fogod, hogy alapban minden tökéletes. tudni fogod, hogy a békét ráerőltetni erővel nem lehet másra...hagyni kell mindenkit, hogy maga ismerje fel hibáit, és változtasson...te egy dolgot tehetsz...mutatsz, segítesz, példálozol...de ezt most is megteheted. :)
egyébként nemes gondolat a világbéke, de erőszakkal nem lehet elhozni. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
3/4 anonim válasza:
Én is a hibákat hoznám helyre az életemben (van pár, ami az egész életemre kihat). De amúgy én valami kis "hétköznapi" természetfeletti erőnek örülnék a legjobban, amivel színesebbé tehetem a napjaimat.
4/4 Mentifantezsvér válasza:
hmm :) kb azt amit Clark Kent a Smallville ben :) nagyon sokban hasonlítunk személyiség ügyileg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!