Ha sosem tudnál meghali ha még a puskagolyó is átmegy rajtad, akkor mit csinálnál az életedben?
Az ilyen történetekeben azt nem értettem igazán sosem, hogy a halhatatlan ember hogy képes legális életet élni? Tehát nem mehet be az okmányirodába, hogy hát 1483-ban születtem és kéne egy új személyi mert a régi lejárt, vagy bakszámla, vagy akármi. Persze gondolom lehet ilyesmit szerezni feketén is, de ha igazoltatnak, vagy valami, vagy esteleg valamiért lecsuknak, akkor mi van? Rádkennek egy gyilkosságot, életfogytigot kapsz és nem öregszel, akkor lebuksz és kísérleti nyul leszel valami laborban...
Munkát sem kapna egy ilyen ember, mert hiába végzett el 40 egyetemet, mit kezdene egy 30 éves külsővel, de 60 éves, vagy régebbi bizonyítvánnyal? Szóval szerintem egy ilyen élet - legalábbis civilizált környezetben - kivitelezhetetlen!
Amit, az illető leirt, hogy civilizált környezeten kivitelezhetetlen lenne, ez igaz, de ez is csak egy gondolat, és ilyen kérdésnél a válasz is szárnyalhat, ilyenforma gátak nélkül.
Ilyen végtelen hosszú léthez először is pénz kellene. Megpróbálnék szerezni, ezután olyan sulit fejezni be, amit igazán szeretnék. Elolvasnák rengeteg könyvet, sok helyre elmennék, hogy megismerjek más kúltúrákat is. Megpróbálnék az embereknek segiteni, hogy boldogabb életük legyen. Látnám, ahogyan változik az emberiség. De végezetül remete életet élnék, és várnám, ami sosem következne be: a halált.
Kedves kérdező ön mit tenne, ha halhatatlan lenne?
Hát ilyen helyzetben túl sok mindent nem lehetne csináni...
Vagy kiélvezni vagy végig szenvedni.
Én inkább az elsőt választanám. ;)
kipróbálnék minden veszélyeset,
elmennék katonának,
verekednék csákk norisszal=)
Az Idétlen Időkig c. film is hasonló, csak vígjáték.
Nagyon tudom ajánlani...
Világuralomra törnék =)
És milliomossá válnék,aztán meg drogozznék
Hiszen halhatatlan vagyok! :D
Híres lennék,mert én lennék a "Félelem nélküli ember" ,azzal , hogy életveszélyes mutatványokat csinálok meg.
Bejárnám az egész világot,és kiélveznék minden örömöt amit csak lehet a Földön.
Utána miután minden vad vágyamat megcsináltam már amit csak ember elképzelhet, valószínűleg megőrülnék,hogy soha nem lesz vége az életemnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!