Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire le lennék...

Tényleg ennyire le lennék maradva?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok (ÉS LÁNY IS, VAGY NŐ, MÁR NEM TUDOM ELDÖNTENI MENNYIRE VAGYOK TINI VAGY SEM -_-), de még soha életemben nem éltem igazán, elunom minden egyes percét a létnek. Nem szoktam eljárkálni, és hogyha el is megyek valahová, akkor én nem vagyok képes a féktelen bulizásra. De ezek általában olyan házi bulik ahová bekönyörögtem magamat, szórakozó helyre még nem tettem be a lábam (bár amiket hallok róluk, nem túl pozitívak, de fogjuk arra, hogy a magyaroknak nincs kultúrájuk, vagy csak manapság lett elk*rva).

Fiúhoz sem kerültem semminyire se közel, őszintén ha nem lenne net, arról se tudnék, hogy nézhetnek ki. Olyan szűz vagyok, mint Szűz Mária felsős 5.osztályos korában. És ezért kötözködnek egyesek velem, a pofám leszakad, hogy egyeseknek ez probléma. Engem totál nem zavart, amíg rám nem szálltak mások, meg az anyám is. Mindenki folyamatosan mondja, hogy "jajj a pasim így, párom úgy" és már elkezdtem érezni, hogy mennyire magányos is vagyok.

Én mindig fiús voltam és nem tudok azonosulni azonban nagyon a női nemtől elvártakkal, ezért esélyem sincs valakihez közelebb kerülni. Viszont így csak egy frigid, prűd k*rva vagyok, aki őszintén szólva tényleg csak egy f*szra vár. Rémes lehet velem egy szobában ülni. Én nem kertelek, ez tény, én magamba néztem, már elég önismereti tesztet töltöttem ki, hogy tudjam miért utálom magamat. Szerencsére az öngyűlöletet, meg egyéb bajokat vagy a depresszióra, öngyilkos gondolatokra vagy a kajára pazarlom, így olyan a testem, mint egy vemhes tengeri malacnak. De anyukám szerint szép az arcom -_-""".

Az életem eddigi részét vagy az iskolában vagy itthon töltöttem. A kérdésem az, hogy most tényleg menjek és akasszam fel magamat, mert véget értek réges-régen a szép, fiatal napok és csak a felnőttek unalmas, rabszolga munkával teli hétköznapjaiba tudok beilleszkedni?

(u.i.: Kérem privát üzeneteket ne küldjetek, bármennyire is jóindulattal teszitek, amit én semmiképp sem tudnék oly alpárian válasszal illetni, mint korábbi leírásomat, amit a düh és az unalom vezérelt. Ahogy esetleges malackodni vágyó trollokat sem várok. Csupán egy pártatlan véleményre van szükségem, arcok és nevek nélkül, kicsit felismerni saját helyzetem súlyát. Köszönöm!)

2012. jún. 28. 22:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Nem hiszem, hogy nincs 2ezer forintod elmenni szórakozni..

Nem rendszeres szórakozásra gondolok, csak fél évben 2-3szor ha elmész, ismerkedsz, új barátokat szerzel. Sajnálom, ha a szüleid döntenek helyetted pénzügyekben..

Ha te keresed meg, a te pénzed, akkor arra költöd amire akarod. Semmi közük hozzá ha TE keresed meg!:)

"A kérdésem az, hogy most tényleg menjek és akasszam fel magamat, mert véget értek réges-régen a szép, fiatal napok és csak a felnőttek unalmas, rabszolga munkával teli hétköznapjaiba tudok beilleszkedni?" -1.ehhez csak azt tudom mondani, hogy ha ilyeneken gondolkozol nem vagy komplett. 2. Milyen szép fiatal napok, ha még bulizni sem voltál életeben?! 3. Bocsi, ha túl őszinte vagyok.

2012. jún. 30. 22:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem gond, ha túl őszinte vagy, annak kel lenni, a véleményt kértem és nem azt, hogy babusgassanak. Ha hiszed, ha nem nincs 2000 Ft, és ami a saját pénzt illeti, az én szüleim elég szigorúak evvel kapcsolatban, mivel ha dolgozok, akkor is az ő számlájukon landol a pénz, tehát semmiképp nem lehet ezt egyszerűen kezelni.

Ami pedig az öngyilkosságot illeti, meg lehet, hogy valóban őrült vagyok, az már egy teljesen más probléma kört jelent, hogy épp milyen a mentális egészségem. Aki nincs hozzám hasonló helyzetben, annak esélye sincs megérteni a helyzetemet és a hosszú évek során kialakult gondolkodásomat-amire sajnos a szülő szigor talán túl nagy hatással volt, (de ez is egy másik elég kellemetlen és hosszú sztori h miért rettegek a tulajdon családomtól,de nem fizikai erőszak vagy ilyesmi, annál sokkal bonyibb) de nem is kérem. Ahány ember, annyi élet út van. Én evvel a kérdéssel egy szubjektív nézőpontot akartam kapni, mert már nyilvánvaló, hogy egyes emberektől a környezetemben nem vagyok képes megfelelő támogatást kapni az egyszerű élet terén. Nem tudom mi számít értéknek a mai világban és mitől fog egy ember teljes életet élni. Vannak egyéb félelmeim, de ezek nem tartoznak ide.

2012. júl. 1. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Magyarul, ami az egész problémád mögött áll, az az, hogy érzelmileg és önértékelésileg megnyomorítottak a szüleid, ezért se bátran kommunikálni, se férfiakkal ismerkedni vagy közel kerülni, se bulizni nem mersz, és az érzelmi feszültség csökkentése végett belemenekülsz a zabálásba, ami még mélyebbre sújtja az önértékelésedet. Ezt jól elintézte a családod.

Szerintem az egyedüli dolog, ami majd segíteni fog az életeden, az az, ha majd lesz saját kereseted, elköltözöl, és költhetsz végre kikapcsolódásra, rendes kajára, sportra. Így fogod tudni csak több fronton felturbózni az önbizalmadat és örömforrásokat kiépíteni az életedben.

2012. okt. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!