Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Komolyan Sátánista lennék?

Komolyan Sátánista lennék?

Figyelt kérdés
A múltkor egy pentagrammát rajzoltam az iskolapadomra. A tanár meglátta, és azt mondta, hogy ezért a Pokolra jutok, és hogy Sátánista vagyok...

2012. máj. 9. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
:D én is szoktam horogkeresztet rajzolni, mert jól néz ki és mégsem vagyok náci
2012. máj. 9. 18:57
 2/8 A kérdező kommentje:
XD Azt is szoktam...néha a táblára is, amúgy jó tudni, hogy ettől nem vagyok Sátánista. XD
2012. máj. 9. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
És ha az vagy akkor mégis mivan??:))) tojd le hogy ki mit gondol, tedd azt ami jól esik
2012. máj. 9. 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Megértő vagy, és tényleg le fogom sz*rni, hogy mit mondanak! Amúgyis ismerek néhány sátánistát és nagyon jó barátaim.
2012. máj. 9. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Isten mentsen ki a sátánista körből!!!!
2012. máj. 9. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
A józan ész mentsen ki a vallás csapdájából!
2012. máj. 10. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

"A józan ész mentsen ki a vallás csapdájából!" Ez mókás válasz volt! :D

Természetesen nem ettől leszel sátánista...

Egyébként egy sátánistának az nem öröm, ha a pokolra kerül? Komolyan kérdezem.

Egyébként ilyet nem mondhatna egy tanár sem! Nem nyilvánulhat így meg. Az rendben lenne, hogy "kislányom, ez nagyon nem szép dolog!" vagy ha azt mondaná, hogy beír valami figyelmeztetést ha nem fejezed be, vagy rongálod a suli cuccait, vagy emiatt nem figyelsz az órán stb. Szüleidet is behívathatná akár, de nem tehetne ilyen megjegyzést.

Egyébként kiskoromban én is rajzolgattam horogkeresztet, mert tetszett az alakja és könnyű lerajzolni. Természetesen nem értek egyet magával az eszmével, ami mögötte van és felnőttként már nem is rajzolgatok ilyesmit.

Amúgy jut eszembe... A pentagram igazából nem valami védelmező jel? Tehát pont, hogy a gonosztól véd meg, nem? Egyszer olvastam valami ilyesmiről, hogy ezzel kapcsolatban van valami tévhit...

2012. máj. 10. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
a pentagrammát többféle képpen is lehet értelmezni, lehet sátánista szimbólumként is. ettől még senki sem lesz az...bár semmi gond nincs vele ugyanolyan vallás(?), hit mint a többi. a horogkereszt miatt meg bajba is lehet kerülni mert tiltott önkényuralmi jelkép nem?:o
2012. máj. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!