Nektek mi a legnagyobb álmotok? De most komolyan.
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 17:41
1/19 anonim válasza:
legyen hol laknom, egészségben a párommal, gyerekeimmel, biztos megélhetés életem végéig, persze munkával is jó, nem kell lottó ötös. Semmi extra. Mellette maradjon idő a hobbyimra is. Szal egy normális békés élet.
2/19 anonim válasza:
Hogy legyen valaki akit érdeklek, aki meghallgat és szívesen beszélget velem, valami jó haverom. Meg hogy ne betegségben haljak meg majd.
3/19 anonim válasza:
legközelebbi jövőmben az egyetem.
4/19 anonim válasza:
Bejárjam a világot egy olyan emberrel aki szeret engem és én is őt, majd megtelepedni egy kis városban, ahol meg tudunk békében élni, 4-5 gyerekkel. Legyen majd két kutyánk, az egyik mindenképpen bernáthegyi. Ha ez nem jön össze mindenképpen szeretnék dolgozni egy ilyen tropicarium/clearwater helyen, ahol tengeri élőlényekkel foglalkozhaok, kutatást végezhetek. Mivel ezek meredek álmok, így ha végképp nem jönnek össze akkor az a listában álló harmadik, hogy letegyem a kémia&biosz érettségit és felvegyenek az ELTE-re állatorvos szakra.
6/19 anonim válasza:
Legyen 2 szép fiam és egy nagyon jó férjem. Tudjak megadni mindent a gyerekeimnek.
8/19 A kérdező kommentje:
4&5 :) azt hiszem az, hogy szeretnék 1-2 évet élni bécsben, berlinben, párizsban és londonban...
2012. febr. 24. 19:19
9/19 anonim válasza:
Nagyon szépen rajzolni, tetoválni és gitározni. Külföldön élni úgy 5 évet, találni egy igazi Awesome as fuck férjnekvalót, letelepedni Sopronban, aztán ha nagyobbak a gyerekek irány Chicago:D
Nagy vonalakban ez:D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!