Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek mi a legnagyobb álmotok...

Nektek mi a legnagyobb álmotok? De most komolyan.

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 17:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nagyjából ebben a sorrendben:

Kiköltözni Japánba, megtalálni életem párját, elismertté válni mint író és megalapítani a saját visual novel kiadó/fejlesztőstúdiómat, amivel nyugaton is elterjesztem ezt a médiaformát és nem mellesleg élnék a bevételből, mint hal a vízben. (Ha nem tudod mi az a visual novel, a google a barátod.)

Az elsőn már dolgozok, a másodikat javarészt a szerencsére bízom, a harmadikon megint csak dolgozom, a negyedik meg álom, álom, szép álom. :)

2012. febr. 25. 03:04
 12/19 anonim válasza:
Az én legnagyobb álmom 2016-ban Paralimpiát nyerni úszásban, vagy judo-ban.
2012. febr. 25. 07:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Az az álmom,hogy a hobbim legyen a hivatásom.Sportedzőként és/vagy természetgyógyászként szeretnék segíteni az embereknek testi-lelki egészségük visszanyerésében,megőrzésében.Úgy érzem,erre születtem.

Szeretnék minél jobban elmélyedni a meditációban,megismerni a tudat természetét,a világot.

Nagy világjáró szeretnék lenni.Szeretnék hasonló érdeklődésű embereket,lelki társakat találni.

20/L

2012. febr. 25. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Szeretnék jó író lenni.Nem kell hogy milliók olvassák a könyveim,verseim,nem akarok mindenáron sikeres írónő lenni,csak adják ki a könyvem.Ezen már dolgozom.

Második legnagyobb álmom,ami soha nem fog teljesülni,az,hogy úgy tudjak zongorázni és gitározni,mint az igazi profik.Szívből szeretném csinálni,de nem megy.

Ezeken kívül szeretnék egy békés életet,azt szeretném hivatásomnak amit szeretek.Ha kitartó vagyok,és kérem,Isten segíteni fog,bízom benne.:)

14/L

2012. febr. 25. 16:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,azt elfelejtettem hogy a csuklóm egészségét szeretném visszakapni.
2012. febr. 25. 16:07
 16/19 Bibl válasza:
Én álmom, hogy eljussak japánba.. :DD
2012. febr. 25. 19:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Körbeutazzam a világot egy kedvenc énekesemmel. :P Pláne Japánt, és Németországot látogatnám meg nagyon nagyon! :D
2012. febr. 25. 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Színésznőként elhelyezkedni,(esetleg musical színésznőként),találni egy olyan Férfit,aki olyan,mint egy magyar színész,műsorvezető.Nem a külsejére gondolok.Átlagos a kinézete (és csak 166 cm:)).Hanem arra,hogy akárhányszor látni lehet valahol,mindig vidám,és hihetetlenül intelligens,a humora is.És azt nyilatkozta,hogy a műsort,aminek a műsorvezetője,mintha neki találták volna ki.Ez pedig egy másik fantasztikus tulajdonságra is enged következtetni.Jajj,hogy ez milyen összefüggéstelen lett,sajnálom.:)
2012. febr. 26. 14:18
 19/19 anonim válasza:
hogy 20/6-os farkam legyen a 13,5/3,5 helyett :)
2012. okt. 26. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!