Nektek mi a legnagyobb álmotok? De most komolyan.
Nagyjából ebben a sorrendben:
Kiköltözni Japánba, megtalálni életem párját, elismertté válni mint író és megalapítani a saját visual novel kiadó/fejlesztőstúdiómat, amivel nyugaton is elterjesztem ezt a médiaformát és nem mellesleg élnék a bevételből, mint hal a vízben. (Ha nem tudod mi az a visual novel, a google a barátod.)
Az elsőn már dolgozok, a másodikat javarészt a szerencsére bízom, a harmadikon megint csak dolgozom, a negyedik meg álom, álom, szép álom. :)
Az az álmom,hogy a hobbim legyen a hivatásom.Sportedzőként és/vagy természetgyógyászként szeretnék segíteni az embereknek testi-lelki egészségük visszanyerésében,megőrzésében.Úgy érzem,erre születtem.
Szeretnék minél jobban elmélyedni a meditációban,megismerni a tudat természetét,a világot.
Nagy világjáró szeretnék lenni.Szeretnék hasonló érdeklődésű embereket,lelki társakat találni.
20/L
Szeretnék jó író lenni.Nem kell hogy milliók olvassák a könyveim,verseim,nem akarok mindenáron sikeres írónő lenni,csak adják ki a könyvem.Ezen már dolgozom.
Második legnagyobb álmom,ami soha nem fog teljesülni,az,hogy úgy tudjak zongorázni és gitározni,mint az igazi profik.Szívből szeretném csinálni,de nem megy.
Ezeken kívül szeretnék egy békés életet,azt szeretném hivatásomnak amit szeretek.Ha kitartó vagyok,és kérem,Isten segíteni fog,bízom benne.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!