Mi a legnagyobb probléma most az életedben, amit nem tudsz megoldani, vagy nem találsz rá megoldást?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 11:02
2/13 anonim válasza:
Nem áll velem szóba a lányom 4 hónapja.
3/13 anonim válasza:
Nincs munkám, nincs pénzem, zsibbad a szám, depressziós vagyok, félek hazamenni; egyetemet nem tudom, mikor fejezem be.
4/13 anonim válasza:
nem tudok angol nyelvet tanulni..egyszerűen nem áll rá az agyam.itt élek Angliában,bár dolgozom,de képtelen vagyok tovább haladni a nyelvvel,és alig tudok kommunikálni..
5/13 anonim válasza:
Nincs munkám,és nem tudom fizetni a fizetnivalóimat.
6/13 anonim válasza:
tíz éve próbálok lefogyni, és aktívabb életet élni. Mindig legyőz a saját lustaságom.
7/13 anonim válasza:
Nekem sincs munkám, diplomásan, nem tudom milyen tanfolyamot végezhetnék el e mellé, hogy előrébb jussak.
8/13 anonim válasza:
Nekem sincs munkám, tanfolyamjaim már vannak, a főiskolán gondolkodtam, de 2 gyerek mellett nem merem.
9/13 anonim válasza:
majdnem kevesebbet keresek mint amennyibe az albérletem és a kajám kerül, de ha visszamegyek vidékre, ott még meló sem volt, évekig. kb ennyi. :)
10/13 anonim válasza:
A 6. válaszadó vagyok. Látom, lepontoztatok. (Nem zavar mondjuk, meg is értem). Mindenesetre azt hozzáteszem, hogy 100 kiló vagyok... Mielőtt szültem, gyönyörű testem volt. Azt hiszem, ez mindenkinek "súlyos" probléma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!