Mit tegyek, hogy a barátnőm végre komolyan vegyen?
Figyelt kérdés
Elmondtam neki, hogy megakarok halni, gondoltam az öngyilkosságra, erre nem mond semmit.
Amikor egy lány mondta neki, hogy megakar halni (méghozzá nem is gondolta komolyan-ismerem, tudom mit beszélek), akkor nagyon aggódott érte, aludni sem tudott, pedig nem is jó barátnők, a lány csak kihasználja.
Én csak azt szeretném, hogy törődjön velem.. Vagy hogy aggódjon.
Így meg úgy mondja, hogy szeret, de kételkedem benne..
/L
2011. dec. 10. 22:49
1/13 A kérdező kommentje:
Talán hogyha kocsi elé ugranék, komolyan venne??
2011. dec. 10. 22:52
2/13 anonim válasza:
Mindenesetre kárt ne tegyél magadban ezért, ha nem vesz komolyan, hát ez van. Biztos van más barátod/barátnőd is.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Csak olyanok vannak akikkel elvagyok suliban.
Egy fiú barátom van, de ő vele nem lehet komolyan beszélgetni.
2011. dec. 10. 23:03
4/13 anonim válasza:
Akkor talán beszélj vele erről, vagy keress új barátokat, tegyél szert minél több ismeretségre, hátha lesz olyan, akivel hasonlóan jól ki tudsz jönni, nem jó az, ha csak egy emberhez kötődsz.
5/13 anonim válasza:
Lehet h tisztában van vele, h aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az úgyse teszi meg. Aki megteszi, az nem szól előre, nehogy megakadályozzák.
6/13 A kérdező kommentje:
Ebben van valami. Viszont azt nem értem, hogy akkor miért aggódott annyira azért a lányért? Én vagyok a legjobb barátnője (ő mondta)..
2011. dec. 11. 12:46
7/13 anonim válasza:
Lehet h pont akkor jött rá erre. Egyébként öngyilkossággal fenyegetőzni baromi gyerekes és gonosz viselkedés.
8/13 A kérdező kommentje:
1, nem érdekel, hogy gyerekes, 2 nem fenyegetőztem.
2011. dec. 11. 13:08
9/13 anonim válasza:
"Elmondtam neki, hogy megakarok halni, gondoltam az öngyilkosságra, erre nem mond semmit."
Pedig ez úgy hangzik nekem.
10/13 A kérdező kommentje:
Szerinted igen, szerintem nem. Ez van.
2011. dec. 11. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!