Tényleg ennyire le lennék maradva?
19 éves vagyok (ÉS LÁNY IS, VAGY NŐ, MÁR NEM TUDOM ELDÖNTENI MENNYIRE VAGYOK TINI VAGY SEM -_-), de még soha életemben nem éltem igazán, elunom minden egyes percét a létnek. Nem szoktam eljárkálni, és hogyha el is megyek valahová, akkor én nem vagyok képes a féktelen bulizásra. De ezek általában olyan házi bulik ahová bekönyörögtem magamat, szórakozó helyre még nem tettem be a lábam (bár amiket hallok róluk, nem túl pozitívak, de fogjuk arra, hogy a magyaroknak nincs kultúrájuk, vagy csak manapság lett elk*rva).
Fiúhoz sem kerültem semminyire se közel, őszintén ha nem lenne net, arról se tudnék, hogy nézhetnek ki. Olyan szűz vagyok, mint Szűz Mária felsős 5.osztályos korában. És ezért kötözködnek egyesek velem, a pofám leszakad, hogy egyeseknek ez probléma. Engem totál nem zavart, amíg rám nem szálltak mások, meg az anyám is. Mindenki folyamatosan mondja, hogy "jajj a pasim így, párom úgy" és már elkezdtem érezni, hogy mennyire magányos is vagyok.
Én mindig fiús voltam és nem tudok azonosulni azonban nagyon a női nemtől elvártakkal, ezért esélyem sincs valakihez közelebb kerülni. Viszont így csak egy frigid, prűd k*rva vagyok, aki őszintén szólva tényleg csak egy f*szra vár. Rémes lehet velem egy szobában ülni. Én nem kertelek, ez tény, én magamba néztem, már elég önismereti tesztet töltöttem ki, hogy tudjam miért utálom magamat. Szerencsére az öngyűlöletet, meg egyéb bajokat vagy a depresszióra, öngyilkos gondolatokra vagy a kajára pazarlom, így olyan a testem, mint egy vemhes tengeri malacnak. De anyukám szerint szép az arcom -_-""".
Az életem eddigi részét vagy az iskolában vagy itthon töltöttem. A kérdésem az, hogy most tényleg menjek és akasszam fel magamat, mert véget értek réges-régen a szép, fiatal napok és csak a felnőttek unalmas, rabszolga munkával teli hétköznapjaiba tudok beilleszkedni?
(u.i.: Kérem privát üzeneteket ne küldjetek, bármennyire is jóindulattal teszitek, amit én semmiképp sem tudnék oly alpárian válasszal illetni, mint korábbi leírásomat, amit a düh és az unalom vezérelt. Ahogy esetleges malackodni vágyó trollokat sem várok. Csupán egy pártatlan véleményre van szükségem, arcok és nevek nélkül, kicsit felismerni saját helyzetem súlyát. Köszönöm!)
Akármit mondasz, humorod az van még ilyen helyzetben is. Ez pedig határozottan pozitív dolog. A bulizás, pasizás az nem kötelező jellegű dolog, csupán a mai társadalom mondta rá.
Egyébként azt nem hiszem el, hogy nem tudsz féktelenül bulizni. Olyan nincs. Én sem tudtam régen, de 5-6 alkalommal voltam bulizni (nem egymás után, hanem életemben) kb. minden 2 hónapban egyszer. Egy idő után el tudsz lazulni. Hidd el. Csak menj el egy házibuliba a barátaiddal. (Szórakozóhelyre meg semmiképp, jól teszed, hogy oda nem jársz). És kicsit próbálj javítani az önbecsüléseden, ha elfogadsz egy tanácsot!
Ami pedig az öngyilkosságot illeti, semmiképp sem!
1. Mert az NEM megoldás
2. Hátha egyszer találkozunk, mert nekem nagyon szimpatikus vagy. :)
Már mióta keresek egy ilyen tök fiús csajt, és garantáltan nem a környékemen (Kalocsa) laksz, és idősebb is vagy.
Dehát ez az én szerencsém. :D (bocsi, ezt nem "malackodás"-nak szántam, csak kikívánkozott a végére)
De visszatérve komolyra: Ha te úgy érzed, hogy elvesztegeted az életed, akkor tényleg próbáld meg. Még semmi sincs veszve. 19 évesen még nem kell beállni a mókuskerékbe. Sőt... 50 évesen is lehetsz fiatalos, bulizós, haverkodós a munka mellett. A felnőttkor nem feltétlen arról szól, hogy "vastag lánc a nyakba, önkéntes zombisereg". Csak felfogás kérdése.
Remélem, tudtam segíteni.
16/F
Első vagyok, korrigálnom kell:
"De visszatérve komolyra: Ha te úgy érzed, hogy elvesztegeted az életed, akkor tényleg próbáld meg HELYREBILLENTENI."
Bocsi, kimaradt ez a szó
Az,hogy nem éltél bulizós életet nem baj.Az,hogy szűz vagy,nem baj.
Még mindig elmehetsz bulizni.Nem "nőttél ki" abból a korból,de nem baj,ha nem viszed túlzásba.
Én sem vittem,viszont volt pár "ha ezt az unokáimnak egyszer elmesélem!" történet,amelyeken most is jókat nevetek,de többet voltam otthon,mint bulizni. :)
A fiúk terén nem az a gond,hogy nagyon bizalmatlan vagy? Mászkál pár intelligens és helyes fiú a világban,akik értékelni tudnának.
Ne utáld magad. Mindenkin van szép,és van hiba.Ez ugyanígy igaz a belsőnkre is.
(Ha vígasztal,én mindig is fiús voltam,farmernadrág,bő póló,sima fekete cipő,vagy bakancs.)
Ha a sok energiát, amit saját magad utálatával töltesz, saját magad megszeretésére fordítanád, akkor az általan leírt "prűd k*rvából" még egy egész jó csaj is alakulhatna. Mondjuk a tengerimalacból faragj le egy kicsit, járj sportolni, futni, úszni, táncolni, vagy ha nem eléggé antilányosak ezek akkor karatézni, jógázni! Kapcsolódj ki, engedd ki ezt a baromi sok feszültséget. Koncentrálj az étkezésre, teremts magadban harmóniát, éld meg testileg és lelkileg a megújulást, és akkor utána lesz esélyed rendbetenni a körülményeid is! Csupa jó dolog vár a felnőttek világában is! Csak nyitottnak kell rá lenni! :)
//www.azendietam.hu - életmódváltó játék :) sorstársakkal//
Ha nem tudod eldönteni, hogy tini vagy nő akkor tini :)
Én is zabálok mikor szar a kedvem, tegyük hozzá akármennyit eszek nem látszik meg:D
19 vagy, menj suliba tovább azt javaslom, aztán dolgozz (nem mint valami "zombi",) keress sokat után lehet dörzsölni :)
Ilyenekre ne gondolj, tényleg csak tönkretesz, foglald el magad bármivel, sétálj, menj ki este nézd az eget, én így szoktam lenyugtatni magamat, vagy sorozatokat most Agymenőket :O
19 F
Mindenképp mozdulj ki, szerintem nem normális, hogy 19 évesen még nem voltál szórakozni..
Otthon gubbasztasz és felteszel itt egy ilyen kérdést ahelyett, hogy átélnéd a péntek esti lázat!
Menj szórakozz, rosszalkodj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!