Mással is van ilyen? Társfüggő lennék?
Figyelt kérdés
Vannak napok, mikor a barátom vagy egyik barátnőm se ér rá.. Olyankor egyedül ülök otthon és kb úgy érzem hogy nem is kellek senkinek, nem vagyok fontos senkinek, mindenki más feltalálja magát csak én nem.. Más embereknek mindig van valaki akivel találkoznak vagy csak el vannak, nekem meg pár barátom van és ha ők nem érnek rám úgy érzem itt a világ vége:(2012. jún. 14. 16:50
2/5 anonim válasza:
Hát nem jó dolog, hogy ha más nem ér rá te ennyire elkenődsz. Annyi mindent lehet csinálni egyedül:
sportolni, sorozatot nézni egy pohár borral, kirakatokat nézegetni... stb. Próbáld meg, szerintem élveznéd. Ne hagyd, hogy csak akkor érezd jól magad ha valakivel vagy, ez hosszútávon belekergethet borzalmas emberi és párkapcsolatokba.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az ilyen emberek buták. Egyszerűen nem tudod használni az agyadat, fantáziátlan vagy és ezért másoktól várod, hogy szórakoztassanak.
4/5 A kérdező kommentje:
szerintem abszolút nem vagyok buta :D azért mert egyedül nem érzem jól magam? társasági ember vagyok, lehet hogy nem tudok magammal mit kezdeni, mert unom már a 436346. filmet, sorozatot, nem szeretek egyedül lenni, és akikkel lennék azok nem szórakoztatnak hanem JÓL érezzük magunkat egymás társaságában. De ahogy gondolod, mindenkinek más jelent ez az.
2012. jún. 14. 17:27
5/5 anonim válasza:
Kifogásokat keresel most magadnak a hozzászólásodban. Ha úgy érzed minden rendben van veled és az életviteleddel, akkor miért tettél fel kérdést? Na látod, te is tudod, hogy ez nem túl jó így. És persze, hogy nem vagy buta, csak próbáld meg egyedül is elfoglalni magad, az első kettő rossz lesz, de hidd el ha megtalálod azt az elfoglaltságot, egyedül is élvezni fogod. Nem teheted függővé a jó közérzeted ennyire másoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!