Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társfüggő lennék? Ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társfüggő lennék? Ha igen, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Mindig attól rettegek szakítások után, hogy soha nem lesz barátnőm. Szerintem igen, társfüggő lennék, mert mindig akarok valakit aki szeret, törődik velem stb. Erre valami tipp, ötlet, ha épp nincs szerencsém, és nincs társam? (pl most, bár most is épp próbálok szerezni valakit), illetve van más is ilyen helyzetben?
2010. dec. 26. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember szereti, ha törődnek vele. Ettől még nem vagy társfüggő.

Én most per pillanat várok, mivel mást nem tehetek. Várom, hogy a megfelelő társ szépen utamba kerüljön és boldogok lehessünk együtt.

Csak azért nem kell senki, hogy ne legyek egyedül. Ha ez lenne a cél rég találtam volna szakítás után pasit...

2010. dec. 26. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Öcskös, ahányszor otthagytam a csajaim, mindig jött valaki, és nem kellett rá hónapokat várni.

ha egy tuti tippet akarsz, mindig legyen csajod, mellette meg tarts még pár vasat a tűzben flört szinten. Az nem megcsalás, és később akármi lehet belőlük.

Ez sajnos ilyen....

2010. dec. 26. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Minden bokorban találsz nőt.

Ha megcsal és vele maradsz akkor társfüggő vagy és vegyél cypralexet.

az olyasféle leszarom tabletta kedélyjavitó képességgel

2010. dec. 29. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Te biztosan pasi vagy!

Képesek vagytok úgy bemenekülni a kapcsolatba, hogy elfelejtitek, bőven van még p*nci a világon.

Ne ess kétségbe, mert ha görcsösen akarod, elijeszted őket úgyis.

Sok szerencsét!

25/L

2010. dec. 29. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:

a "nem törődöm pasikra" ragadnak a csajok

tehát így is úgy is lesz bnőd ha akarod, ha nem

2010. dec. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!