Mi a véleményetek? Le lennék maradva?
16-ot töltöttem júniusban. Még sosem voltam bulizni, szüleim nem engednek, meg igazából picit visszahúzódó vagyok, de nem unalmas, vannak barátaim, akikkel jól elvagyok, de ők ilyen nagy partyarcok.
Eddig 2 barátom volt, mind a kettő olyan mint én: nem jártak bulizni, értékeltük egymás társaságát. Most viszont van egy fiú, akivel kétszer találkoztunk, és nagyon jól alakulnak a dolgok, aranyos, kedves, de a bökkenő: elég nagy bulizós. És igazából nekem is lenne kedvem már bulikba járni, csak így először...Nem tudom, olyan gáz lenne, táncolni nem különösebben tudok,de van mozgásom és ritmusérzékem. Sajnos sok mindenből kimaradok a természetemnél fogva, mert a legjobb barátnőm is imád bulizni: neki a baráti körében van pár lány, akikkel én is jól érzem magam, aranyosak, de hát isznak, meg ilyesmi. Én még sose voltam részeg, fél üveg citromos sör a "rekordom". Cigizni, drogozni sosem próbáltam és nem is akarok. Jól érzem magam a társaságukban, de mikor feljön a buli téma, én csak csendben ülök és annyira kínosan érzem magam...Mint már írtam, szívesen elmennék bulizni, de attól félek, nem tudnék magammal mit kezdeni egy buliban. Szerintetek le vagyok maradva? Ugye nem? Nem lenne vicces, hogy egyik percről a másikra eljárnék bulikba? Nem nevetnének ki, hogy "na nézd csak, első bulija"?
Köszönöm mindenkinek aki elolvassa.
Hát igen. Valahol el kell kezdeni, ez tény.
Jó, és gondolom azért is szeretnék már végre én is a bulis társaság része lenni, mert azért mégiscsak rajtam a nyomás, hogy mindenki ott van,megint én ülök itthon egyedül.
Meg nem is tudom,hogy miben mennék, nem szoktam magassarkút hordani, farmeres, pólós Converse cipős lány vagyok.
Ne legyél másmilyen senki kedvéért.Nagyon jót lehet bulizni farmerben,tornacipőben,fél üveg citromos sörrel is Sőt,sör nélkül is.:)Ne majmold azokat akikkel mész,mert az tényleg megmosolyogtatóbb,mintha magadat adod.A buliban pedig meglátod,h hogy érzed magad,de ha jó a társaság,akkor biztosan jó lesz.:)
Cigizni,drogozni,szexelni sem kell csak azért,mert mások csinálják,és rá akarnak beszélni,de ezt gondolom magadtól is tudod.
Menj el,és érezd jól magad!
Ne aggódj ilyen típus vagy. 34 éves vagyok és a te korodban is, de később is ilyen maradtam. Néha a később el mentem kollégákkal bulizni, beszélgettem, táncoltam, de soha le nem részegedtem, nekem elég egy pohár azt kész. Cigizni én sem cigiztem, így el voltam a barátok kedvéért, de különösebben nem rajongtam a bulikért.
a barátaim elfogadnak ilyennek. Szerintem majd kiderül, hogy mennyire jöttök ki jól ilyen téren is, illetve mennyire tudjátok a különbözöségeteket tolerálni.
34/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!