Le vagyok maradva? 14-16évesek, válaszokat!
Figyelt kérdés
15/l vagyok és a szüleim nem engednek még el bulizni, csak ha 16 leszek, de akkor is a jegyeimtől meg a viselkedésemtől függ. (-.-) ezzel még nem is lenne baj, mert a barátaimat sem engedik el bulikba, de az nagyon fura, hogy főleg nyár alatt mindenki sztorijait hallom (pletyka...), hogy ki kivel feküdt le, meg ivott cigizett stb. én ilyeneket nem csinálok, és kezdek aggódni, hogy velem van a baj. a szüleim csodálkoznának is, ha ilyeneket csinálnék, de azért valljuk be, kicsit vágyom arra hogy ezeket a dolgokat kipróbáljam...(csak kivel?...) a kérdésem az, hogy tényleg én vagyok lemaradva, vagy tök normális az életem? és a többieknek ezt hogy engedhetik meg? (néhány ribi van az osztályban...)2011. aug. 30. 11:30
2/33 anonim válasza:
Egyáltalán nincs veled baj. A többiek is csak azért csinálják, mert menőnek akarnak látszani, vagy a szorongásukat akarják cigibe és alkoholba fojtani. Az ilyet jobb nem elkezdeni, akkor se, ha kinevetnek érte. nem olyan vicces dolog a tüdőrák (tudom, hogy mindenhol ezt mondják, de ez az igazság). Ha nem próbálod ki, nem leszel függő. Tök normális az életed, ne aggódj, te csinálod jól. egyáltalán nem normális, ha 15 évesen arról beszélnek, hogy ki kivel feküdt le.
3/33 anonim válasza:
Második vagyok, én 16 éves lány vagyok és én se próbáltam ki ezeket.
4/33 anonim válasza:
én mar ittam cigiztem es majdnem le is fekudtem valakivel de nem nagy cucc, gyere inkabb motorozni az jobb!
5/33 anonim válasza:
Nem te vagy lemaradva, hanem a világ sz*r sajnos.
Egy rossz szextől nem leszel boldogabb, hidd el.
Várd meg, amíg szerelmes leszel.
Cigizni felesleges, az öngyilkosságnak van fájdalommentesebb módja is (lásd tüdőrák, amibe elég lassan halsz bele).
Az ital pedig nem berúgásra való, hanem arra, hogy egy-egy pohárkával megigyál úgy, hogy közben élvezed is. Erre is bőven ráérsz még.
Ha meg tudod tölteni értelemmel a napjaidat, nem lesz szükséged ilyen pótcselekvésekre.
6/33 A kérdező kommentje:
tibor95, hány éves vagy?:O
és köszi mindenkinek a megnyugtató kommenteket, de az kimaradt, hogy még sosem volt pasim. így is ez a normális?
2011. aug. 30. 11:46
7/33 anonim válasza:
valószínűleg 95-ös születésű. ebből számítsd ki a korát. :D amúgy elég szánalmas a commentje
8/33 anonim válasza:
Persze!!! Én is mindig ilyen voltam. De engem engedtek volna, de nem mentem!! Soha nem voltam részeg, nem voltam drogos, nem cigiztem, és az első pasim a Férjem :) Már 6és féléve együttvagyunk! Imádom és nem kapkodtunk el semmit,. így volt jó!! :) Nem szabad azokkal barátkozni, akik ezeket tartják menőnek, h lefekszenek mindenkivel, meg rsézegek sé cigiznek.. nekem sem volt sok barátom, mert nem voltam velük a hülyeségekben.. De nem is azok az értékse barátok, akik ezért lennének Veled.... Úgyh legyél önmagad és csak olyat csinálj, ami Neked jó, ne más miatt!!! Sok boldogságot! :)
9/33 A kérdező kommentje:
11:48-as: már rájöttem. amúgy igen, 'nem nagy cucc'
11:51-es: köszönöm : )
2011. aug. 30. 11:53
10/33 anonim válasza:
16 vagyok igen es szanalmas aki mondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!