Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Le vagyok maradva? 14-16évesek...

Le vagyok maradva? 14-16évesek, válaszokat!

Figyelt kérdés
15/l vagyok és a szüleim nem engednek még el bulizni, csak ha 16 leszek, de akkor is a jegyeimtől meg a viselkedésemtől függ. (-.-) ezzel még nem is lenne baj, mert a barátaimat sem engedik el bulikba, de az nagyon fura, hogy főleg nyár alatt mindenki sztorijait hallom (pletyka...), hogy ki kivel feküdt le, meg ivott cigizett stb. én ilyeneket nem csinálok, és kezdek aggódni, hogy velem van a baj. a szüleim csodálkoznának is, ha ilyeneket csinálnék, de azért valljuk be, kicsit vágyom arra hogy ezeket a dolgokat kipróbáljam...(csak kivel?...) a kérdésem az, hogy tényleg én vagyok lemaradva, vagy tök normális az életem? és a többieknek ezt hogy engedhetik meg? (néhány ribi van az osztályban...)
2011. aug. 30. 11:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%
Az is tökéletesen normális, hogy nem volt pasid. Ne siess el semmit, jön az magától! :)
2011. aug. 30. 11:56
 12/33 anonim ***** válasza:
82%

Engem is engedtek volna a szüleim bulizni, de sosem vágytam. Engem inkább elborzasztottak a többiek történetei, inkább szánalmasnak tartottam, minthogy irigykedjek rájuk. Nekem igazi barátom csak 2 volt és az egyik szintén eljárt bulizni, a másik is ment vele néha, de sosem néztek le amiért én nem mentem velük, ezért tartottam őket a barátaimnak. Egyébként az sem feltétlenül hülye, aki bulizni jár, de az a baj, hogy ezeknek az embereknek a 90%-a a sárgaföldig issza magát és füstöl, mint egy gyárkémény.

Én 18 évesen szívtam bele egy cigibe, de köszöntem elég is volt, csak kíváncsi voltam, hogy mi olyan nagy szám benne, de azóta még hülyébbnek tartom azokat, akik bagóznak, nem is állom meg szó nélkül, ha rámpöfékel valaki az utcán. A hugom 17 évesen anyával próbálta ki szintén kíváncsiságból (egyikőjük sem cigizik). 19 évesen (de már közelebb a 20-hoz) lett először pasim, de akkor már én is kétségbe voltam esve, hogy senkinek sem kellek, ami hiba volt. 8 hónapig voltunk együtt, a szemembe jópofizott, a hátam mögött meg fűvel-fával megcsalt. A mostani párommal 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk és családalapításra készülünk.:) Nekem az volt a tanulság az életemben, hogy amit csak azért tettem, mert mások is, vagy azért siettettem, mert mások már régen csinálták, az mind hülyeség volt. Sokkal jobb volt, amit saját elhatározásomból a saját tempómban csináltam. Mindenki máskor érik meg a dolgokra és hülyeség követni a csordát csak hogy ne lógj ki. A legtöbb ilyen ribi az osztályunkból ma sem változott, ugyanolyan ribik maradtak, akiket semmibe sem néznek a fiúk. Persze tisztelet a kivételnek (ami elég kis százalékban fordul elő). De pl. az én párom a gimiben nagyon népszerű volt, eljárt bulizni, de sosem itta magát a sárga földig, 17 évesen pedig mikor megszerezte a jogsiját, akkor végleg lemondott a piáról, annyira, hogy ma sem hajlandó egy kortyot sem inni. Ő is 19 évesen vesztette el a szüzességét, akárcsak én. Szóval nem ezen múlik szerintem, hogy boldog legyél az életben.:)

2011. aug. 30. 12:05
 13/33 anonim ***** válasza:
86%
Neked muszáj a sok birka után menni? Addig jó míg normális vagy!
2011. aug. 30. 12:08
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
"szanalmas aki mondja" Ez óvodába még menő beszólás volt, de 16 évesen...
2011. aug. 30. 12:12
 15/33 anonim ***** válasza:
67%
Forrest Gump is azt mondta mindig, hogy "a mama azt szokta mondani, hogy az a hülye aki mondja". Mennyi is volt az IQ-ja?:DDD Ezeken már meg sem lepődök.:)
2011. aug. 30. 12:18
 16/33 anonim ***** válasza:
43%
Hogy én mennyire imádom ezeket a nagyon értelmes kérdéseket! -.-"
2011. aug. 30. 12:21
 17/33 anonim ***** válasza:
58%

Nekem 16 éves a lányom, elengedem mindenhova, ahova szeretne menni. Megbízok benne, mindent elmond, nagyon jó a kapcsolatunk.Van barátja, ha cigizni szeretne szól, és inkább megveszem neki mint hogy mástól kéregessen, és valami szart szívjon.Szokott inni, de csak mértékkel.

31.N

2011. aug. 30. 12:25
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem vagy lemaradva. 16 évesen voltam először bulizni, szigorú feltételek mellett. Kétszer mehettem, de elég is volt bőven. A cigarettát kipróbáltam, de borzalmas, az alkohollal pedig úgy vagyok, hogy mértékkel teljesen oké a fogyasztása(1-2 pohárra gondolok.) 16 évesen szerelemből feküdtem le azzal a fiúval, akivel akkor már 1 éve együtt voltunk. Visszagondolva büszke vagyok rá, hogy így tettem és nagyon örülök, hogy ezt büszkén elmesélhetem a gyerekemnek, hogy soha nem rúgtam be, nem dohányzom és nem lettem egy ribanc.
2011. aug. 30. 12:27
 19/33 anonim ***** válasza:
70%
Muszáj mindennap egy ilyen kérdést kiírnia valakinek?
2011. aug. 30. 12:31
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha most azok írnak, akik eljárnak és 15 évesen 20 parnerük volt már, és nincs olyan, amit ki ne próbáltak volna, és azt mondják, ciki, hogy Te nem csinálod, akkor belemész? És ha a másik oldal jön (mint én is), akinek 18 évesen volt az első komoly kapcsolata szerelemből, és 4 évig tartott, és azt mondjuk, hülyeségre vágysz, ha nem várod ki az idejét, akkor meg vársz?

Neked kell tudni dönteni helyes és helytelen között.

A csábítás nagy a baromságokra, de a kiégés hosszú távon rosszabb. NEm véletlenül van értéke ezeknek a dolgoknak! Ne aprózd el!

2011. aug. 30. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!