Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Le vagyok maradva? 14-16évesek...

Le vagyok maradva? 14-16évesek, válaszokat!

Figyelt kérdés
15/l vagyok és a szüleim nem engednek még el bulizni, csak ha 16 leszek, de akkor is a jegyeimtől meg a viselkedésemtől függ. (-.-) ezzel még nem is lenne baj, mert a barátaimat sem engedik el bulikba, de az nagyon fura, hogy főleg nyár alatt mindenki sztorijait hallom (pletyka...), hogy ki kivel feküdt le, meg ivott cigizett stb. én ilyeneket nem csinálok, és kezdek aggódni, hogy velem van a baj. a szüleim csodálkoznának is, ha ilyeneket csinálnék, de azért valljuk be, kicsit vágyom arra hogy ezeket a dolgokat kipróbáljam...(csak kivel?...) a kérdésem az, hogy tényleg én vagyok lemaradva, vagy tök normális az életem? és a többieknek ezt hogy engedhetik meg? (néhány ribi van az osztályban...)
2011. aug. 30. 11:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én se megyek bulizni. Nincs is kedvem.
2011. aug. 31. 15:51
 32/33 anonim ***** válasza:
60%
Vagy csak nem hívnak sehova *forever alone* .
2011. aug. 31. 15:55
 33/33 anonim válasza:

szia!

nem vagy lemaradva mert engem se engednek el sőt még az utcát se hagyhatom el és este 6-ra otthon kell lennem :D am 15 vagyok.....

2011. szept. 1. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!