Le vagyok maradva? 14-16évesek, válaszokat!
Ugyanilyen vagyok én is!:) Nyugi, nincs veled semmi baj :)
Engem is 16 évesen akarnak a szüleim elengedni bulizni, mondjuk néha már most is elengednek házibulikba. Soha nem cigiztem még, van barátom, de hihetetlen módon még szűz vagyok. Szoktam néha inni alkoholt, de mindig tudom, hogy mikor elég. Szerencsére a szüleim is és én is tudom magamról, hogy olyan csaj vagyok, aki tud nemet mondani. És ha én egyszer azt mondtam, akkor az úgy is van :D
Viszont nálunk szinte mindenkit elengednek bulizni, és általában sajnálom, meg rosszul esik hogy én nem mehetek velük:( de majd eljön meg az én és a te időd is!:)
15/L
LOOOOL
Nem vagy lemaradva ,de azt nem értem ,hogy ha belépek erre a "kamaszok" nevezetű fórumra ,szinte minden 2. kérdés arról szól ,hogy "én vagyok lemaradva?" meg a többi hülyeség.
De kérdem?Nincs jobb dolgotok ,az önsajnálatnál???
Ez nagyon ott van!:
"Engem is 16 évesen akarnak a szüleim elengedni bulizni....
- néha már most is elengednek házibulikba
- van barátom, de hihetetlen módon még szűz vagyok
- szoktam néha inni alkoholt
de majd eljön meg az én és a te időd is! 15/L"
A kérdés már csak az, mi a fene van azokban a bulikban, amiket meg akarsz tenni, de eddig nem tehetted meg? A szüleid már most többet engedtek meg neked, mint én tenném! Becsüld meg!
L27
Uramisten!
Olyan, mintha erre az oldalra csak 30éves szüzek írnának. életed legjobb 4 évét vesztegetitek el, amikor még mindent a seggetek alá tolnak, goldoljatok csak bele. Tudod te hogy milyen érzés amikor egy csaj rádmosolyog és elkezdtek smárolni?(neked fiú, hidd el, úgy fog bizseregni a puncid, hogy egy kamionnyi vibrátor kellene)
tudom hogy ezért most lepontoztok, de nektek miért az a normális, ha egy csaj egész nap fent kuksol és várja az igazit? csomószor basztam már be, de nem azért, hogy meséljem a gyökereknek, hogy mekkora jó vagyok, egyszerüen mindenki azt hiszi, hogy ezekböl lesznek a csövesek. Sok retardált. volt már csajom, épp hogy szüz vagyok még, a fühöz meg csak annyit, hogy QRVA jó!
mielött bárki azt hinné, hogy dicsekedni járok ide, csak üzenem neki, hogy ez a normális.
ennyit erröl
14F
02:21!
Elég nagy a baj veled, hogyha azt gondolod, hogy ez jó, amit csinálsz. Feküdj le egy olyan lánnyal, akit nem szeretsz, utána pedig olyannal, akit szeretsz! Sőt, próbáld ki, hogy este 10-re úgy berúgsz, hogy semmire nem emlékszel és úgy menj el bulizni utána próbáld ki, hogy mértékkel iszol(5-7 sör egész éjjel) és elmész bulizni... A fűről pedig annyit, hogy ha ennyi eszed van, csináld. Van egy ismerősöm, annyi idős, mint te. Tök kisgyerek képe volt füvezett fél évig rendszeresen, úgy néz ki, mint egy 50 éves.. Elég gáz a gyerek, ráadásul már dadog, remeg.. És próbáld ki a bulizást fű nélkül, aztán ÉP ésszel gondold végig, hogy melyik volt a jobb.. Egy igazit bulizni a haverokkal, amiből mindenre emlékszel, vagy négykézláb hazatántorogni úgy, hogy azt sem tudod, hogy jutottál haza.. Nem fogok kisgyerekkel vitatkozni, de te mit fogsz mesélni a gyerekednek (már ha megéled azt a kort...) a gyerekkorodról?? "7 éves korom óta kocka vagyok, aztán anyámék 13 évesen elengedtek bulizni, azóta semmire nem emlékszem, füveztem, drogoztam, ittam, k*rtam össze vissza..." Ezt akarod mesélni a gyerekednek?? Szép apa lennél, mondhatom... Arra nem gondoltál, hogy mennyi nemi betegséget hordoznak azok a "lánykák" akik egy-egy buli után mindig más és más pasival mennek a bokorba?? Nem mondom, hogy ne járj bulizni, ha elengednek, de mértékkel igyál, ne füvezz/drogozz/cigarettázz és ne feküdj le minden k*rv*val csak azért mert ez a "menő".. Mert ez nem menő, hanem szánalmas!!!! Keress egy barátnőt, akit nem csalsz meg, szereted, együtt jártok bulizni, és őt tömheted, mint a libát, de ne egy ringyóval tedd!!!
16/l
Veled van baj, nem pedig egy kisgyerekkel, de veled óriási!!!
Igen a fűtől.. Sőt nem csak rajta láttam, nálunk a rendőrség szervezett börtönbe, elvonóra látogatást, és találkozhattunk is olyannal, aki több évig a rabja volt a szernek/szereknek és mesélt magáról.. 35 éves volt, vagy 60nak nézett ki... Alig hittük el, hogy "csak" füvezett... Egyébként tanulj meg írni te idióta.. Milyen ember lesz belőled??? Atya ég...
Semmi közöd hozzá, de ha tudni akarod nem vagyok szűz. Van egy barátom 2 éve.
Sajnálom a szüleid egyébként.. Szegények... Atya ég...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!