Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az életemmel?...

Mit kezdjek az életemmel? Menjek vissza az iskolába? 19/L

Figyelt kérdés

Érettségi után nem mentem tovább tanulni,mert nem szeretek iskolába járni és itthon be kellett segítenem pénzzel,mert meghalt apukám.Júliusban lejár a lakáshitel tehát 80 ezer forinttal több marad anyu zsebében,számolgattunk és így "jól" fogunk élni,nem kell napról napra az ezreseket számolgatni meg hogy miből veszünk kenyeret.

Egy gyárban dolgozom 4 műszakban 75 ezer forintért.Anyu azt szeretné ha visszamennék a hitel lejárta után tanulni.De nekem ötletem sincs hogy mit kellene tanuljak,nem igazán érdekel egy szakma sem,de amióta gyárban dolgozom rájöttem hogy inkább az iskola.

Ti mit tennétek a helyemben?Mennétek iskolába?Mit tanulnátok?OKJ képzést keresek..

19/L

2012. jún. 22. 21:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Árvasági ellátás? Én azt hittem hogy az csak 18 éves korig van. Ez mitől függ h mekkora? Apunak nettó 165 ezer forint volt a fizetése.

2012. jún. 22. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
elvileg ha nappalira jársz 25 éves korig jár. Nem tudom hogy számolják, de elvileg az elhunyt szülő ,,nyugdíjának" valahány százalékát kapod. Érdeklődj a nyugdíjfolyósító hivatalnál, ilyen keresetnél elég jó összeget is kaphatsz.
2012. jún. 22. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, nappalin jár árvasági. Én is kaptam, szintén az apukám után. Azt nem tudom, h iskolája válogatja-e, de még az alap könyveket is ingyen kaptam.
2012. jún. 22. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:

árvasági nem csak 18. évig jár, de csak akkor, ha tanulsz, gondolom neked ezért szüntették meg.

ha egyetemre mennél, még szociális támogatást is kaphatnál

2012. jún. 23. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!