Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon ki vagyok már készülve....

Nagyon ki vagyok már készülve. Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés
Baromira meleg van:( Nem tudok se aludni se semmit csinálni, pedig alig van már rajtam ruha...az ablak is nyitva de kint tán még melegebb van mint idebent:( Már zuhanyoztam, hideg vizes ruházom magamat, de nem megy aludni...és az őrület határán vagyok...viszketek, izzadok...olyan mintha folyton bogarak lennének rajtam, pedig nem...Áh...Nem bírom...Ti mit csináltok ilyenkor?
2012. jún. 20. 01:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bekapcsolom a klímát..:DD Neked is be kéne szerezned :) Amúgy szerintem a ventilátor is megteszi..
2012. jún. 20. 01:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Fürdőkádat enged félig hideg vízzel! Pár fokkal lehűti a levegőt.
2012. jún. 20. 01:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Sajna a kád rossz, mert a szoba nagyon messze van tőle:(

Ventilátor sincs, se klíma itthon:(

2012. jún. 20. 01:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Kendbe magad jégkockával xD
2012. jún. 20. 01:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Khmmm a fürdőszobában ne csak fürödj... Utána lehet el is alszol. Forró vízzel zuhanyozz, és ne töröld magad teljesen szárazra.
2012. jún. 20. 01:28
 6/12 A kérdező kommentje:
már AZON is túl vagyok de semmi....:(
2012. jún. 20. 01:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Milyen házban laksz? Panel, vagy mi?

Emeleten vagy földszinten ?

2012. jún. 20. 01:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Emeleten (1.)

És ilyen társasházban

2012. jún. 20. 01:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon tudok szenvedni így nyáron...

Én is ugyanilyen "terepen" lakok, ami valamit segített, az, hogy nappal, minden sötétítő függönyt elhúztam, nehogy besüssön a nap. Késő éjjel és hajnalban szellőztettem amikor már lejjebb hűlt a levegő. Utána ablak, minden zárva...

Hideg fürdő napi többször, a nyakamra a csuklómra hideg vizes rongyot tekertem, a lábamat pedig hideg vízben áztattam. És csak hideget ittam, jegeset, és olyat ami frissít (pl citromos). Persze mértékkel kell, nem az a cél, hogy torok vagy tüdőgyulladást kapjál.

2012. jún. 20. 01:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Ó valamint a másik életmód, ha lehetséges. Reggel lefeküdni aludni, késő délután kelni. És éjjeli életmód... Akkor valamivel kellemesebb az időjárás.
2012. jún. 20. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!