Hogyan legyek más?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogyan változzak meg, nagyon szeretnék, mert én belül úgy érzem sokkal több mindenre képes lennék ha nem lennék ennyire zárkózott, visszahúzodó, bátortalan. Persze ennek is vannak fokozatai de úgy érzem én egy 5-ös skálán 3as vagyok visszahúzódás szempontjából, persze ez emberektől és szituációtól is függ, valamikor magamon is meglepődöm, hogy milyen laza tudtam maradni. Sok éve gyötör ez a kérdés, ez a dolog, úgy gondoltam sokáig hogy majd kinövöm, de lassan 22 éves leszek és csak nagyon minimális haladást tapsztalok magamon a nyitottság felé. Nem tudom kihez fordulhatnék aki ebben segítene.. nincsenek barátaim mert nem tudok kapcsolatot teremteni, ha megisismerkednék, mondjuk osztálytársakkal vagy pl a hugom barátaival, akkor sem tudom a kapcsoltot ápolni. Viszon más a helyzet a szerelmi kapcsolatokban. Hosszan tudnék írni példákat de csak akkor majd ha valakit részletesebben is érdekel.

Köszönöm ha írtok!

2012. jún. 11. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tyűű! Mintha magamat olvasnám, már ami a kapcsolatokat illeti! :D

Magabiztosság... engem az tesz magabiztossá, ha tudom, hogy az adott helyzetben mindent megtettem. Pl. tökéletesen felkészültem a vizsgámra, önzetlenül segítettem valakinek, pont olyanná varázsoltam a külsőmet, amilyenné szerettem volna, stb. Ha hű maradok önmagamhoz, nincs, ami leverje az önbizalmamat.

Fontos, hogy ne vádold magad semmi miatt, viszont vállald mindenért a felelősséget. Lehet, hogy hosszadalmas folyamat lesz, míg kijutsz ebből, de tégy meg mindent magadért! Ha nem vagy elégedett valamiddel (haj, alak, bőr, stb.), akkor változtass! Ne félj a változástól, sőt: ne félj semmitől! Egyszer vagy fiatal, mert teljes szívvel élni!

2012. jún. 11. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
* merj
2012. jún. 11. 16:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezekszerint Neked akkor sikerült kitörni a világ előli bezárkózásból.. párszor elfogom olvasni amit írtál és kipróbálom, kiváncsi vagyok, hogy nekem bejön e majd :)

köszi hogy írtál.

2012. jún. 11. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szívesen! Igen, sikerült. Csak éppen én pont a ló túloldalán vagyok, mert folyamatosan új embereket akarok megismerni, kalandokra vágyom és arra, hogy minden helyzetben kipróbáljam magam, de ehhez sosem akad partnerem. (Bár, ennek most megvan az oka.)

Sok sikert a kitöréshez! :)

2012. jún. 11. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:
minden nap van lehetőség próbára tenni magam, gyakorolni fogom :)
2012. jún. 11. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

menj el az utaztatómhoz, 4-5 alkalommal helyre tesz.

Más: jobb, ha megteszed és beégsz, mintha évek múlva vered a fejedet a falba, hogy miért voltál olyan béna.

De nem kell feltétlenül erőltetni. Így is jó vagy.

2022. márc. 15. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!