Mit tegyek hogy ne legyek ilyen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az a baj hogy szégyenlős vagyok és halkan beszélek.
Elég rossz érzés amikor a tanár nem mindíg érti amit mondok. Vagy amikor valaki kérdez valamit 2-3szor kell elmondani mert nem értette. Én normális hangerővel hallom azt amit mondok de mások nem. Na jó van olyan amikor hangossaban beszélek és mindenki tökéletesen ért mindent de a legg több esetben ez nem így van elég ciki amikor más válaszol helyettem, rám szólnak hogy beszéljek hangosabban.....stb
2012. jún. 8. 16:25
3/4 anonim válasza:
Nem akkor beszélsz halkan, ha szorongáskeltő helyzetbe kerülsz? Ha igen, akkor nincs mit tenni. Ha elmúlik a helyzettől való szorongás, megjön a hangod is.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet tényleg akkor beszélek halkabban amikor streszes, ideges vagyok.
2012. jún. 8. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!