Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire érzékeny?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A gondom az lenne, hogy nagyon érzékeny vagyok. Gondolok itt arra, hogy elkap a sírás néha dolgok miatt, illetve ha valami nem úgy alakul, ahogy "én szeretném", akkor nagyon roszul tudom érezni magam, és szinte rettegek, hogy mi fog történni. Nem tudom elviselni, hogy egyedül legyek. Mit csináljak? Tudnátok valami tippet adni, hogy űzhetném ki magamból ezeket, illetve, hogy "keményebb" legyek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 11. 16:33
1/2 anonim válasza:
Az élettől kapott kisebb, nagyobb pofonok többségébe megedzik egy idő után az embert, ezekből tanulván, már nem kapja el a sirógörcs minden apróság miatt.
2/2 anonim válasza:
Ez azért van, mert nem bízol magadban! El kell hinned, hogy bármire képes vagy! Azt mondják, az a legkifizetődőbb, ha az ember legjobb barátja mindenek előtt önmaga. Ha tudod, ki vagy, és mire vagy képes, nem fognak annyira rosszul esni a kudarcok. Próbáld meg elfogadni magad! Ne is, inkább szeresd magad! Úgy, ahogy vagy, mindenestül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!