Mit tegyek hogy ne legyek ilyen érzékeny és félős?
Rettegek attól hogy elveszítem valamelyik szerettemet. A családomért mindent megteszek ami tőlem telik és ők sokkal fontosabbak számomra, mint saját magam.
Sajnos annyi rosszat lehet hallani tévében, olvasni interneten, ismerősöktől, hogy mindig előjön belőlem ez a rossz érzés. És tudom hogy nem szabad ilyeneken gondolkodni, mert jót és rosszat is egyaránt be lehet vonzani :(
21/L
Nekem is ez a problémàm. Ez miatt mindennap kellemetlenül érzem magamat.
Mindig mondani kell az embernek magàban, hogy le kell gyõzni a szorongàsokat,félelmeket. Nem egy egyszerû dolog, ugyanakkor gyengék vagyunk ez a jellemzõ rànk.
Én is pont ezért nem nézek tv-t, illetve kerülök mindent ahol a sok balesetről, gyilkolásról lehet hallani, olvasni.
Régebben nagyon szerettem a drámákat, de nem bírom nézni, utána napokig nyomaszt, aggódok. Így is túl jó a fantáziám, ha valakim nem veszi fel a telefont sokadszorra sem, nem az jut eszembe hogy nem hallja vagy nem ér rá, hanem hogy valami baj történt.
Szóval tudatosan kerülni kell a rosszat. Próbálj szép, és jó dolgokra koncentrálni.
24N
Nem nézek filmeket.
Az X-faktort, Való Világot, Jóbarátokat szoktam nézni. Híradóban is hallani egykét esetet, az interneten rögtön a kezdőlapon olvasni már a borzalmakat, és sajnos ismerőseim is mesélnek egy két történetet, ami elszomorít. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!