Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék h ne legyek...

Mit tehetnék h ne legyek ennyire érzékeny? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sokat van olyan h nézek pl kézilabdameccset és nagyon beletudom élni magam és ha pl gól lőnek és ott látom h örülnek meg éjjeneznek mindig könnyes lesz a szemem... rámjön a sírhatnék... Szeretnék járni kézilabdázni mert régebben jártam, egy törés miatt abbahagytam, de akkor is akárhányszor gólt lőttem és hallottam ahogy tapsolnak meg minden úgy örültem könnyes lett a szemem... ez miért van? nem lehet ez ellen tenni, hogy ne legyek ennyire érzékeny?:)
2010. márc. 10. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Degejjééé meg, eeemegyek a templomba oszt fekete gyertyát gyújtok de hogy áz isten béníccson meg tee átkozott ringyó hogy eeszeretted a jóskááát
2010. márc. 10. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbálj ki valami más sportot, amiben a törés nem akadályoz. Hátha azt is megszereted! :)
2010. márc. 11. 14:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Most nem a kézilabdázásról van szó.. meg h eltört vmim... hanem h nagyon érzékeny vok.. és mondtam egy pl-t.. de pl még azt is mondhatnám h nemrég néztem egy filmet ilyen túszdráma meg minden, és mikor elengedték a túszokat és sírva a családtagjaik nyakába borultak meg minden, na pl akk is rámjön a könnyezés... csak h ez mitől lehet? mitől lehetek ilyen érzékeny? hogy tudnék ebből "visszavenni"?
2010. márc. 19. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Ohh,ezt ismerem,én is ilyen vagyok:)

Én már megbékéltem vele hogy mindig ilyen leszek,ilyen a személyiségem.Melankolikus vagyok,látom,értem,és értékelem a világ szépségét,csodáit.Ha belegondolok hogy az ember miféle akadályokat győzött már le,miket vitt véghez,milyen lélekkel,erővel,rögtön elsírom magam.Ettől függetlenül látom a hibáit,a gyengéit,gonoszságukat.Én valami ilyesmi vagyok.

Azt kérdezném hogy TE milyen vagy?Úgy értem mire gondolsz mikor megtapsolnak és bekönnyezel?Mit érzel pontosan?Mikor elsírod magad valamin?

Meglehet változtatni a dolgot,de csak akkor ha a gondolkodásmódod változik.

2010. márc. 19. 19:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen én is így vok vele:) Úgy érzem magam h de jó érzés ezek nekem tapsolnak "örömet" okozok nekik meg ilyesmi :) Meg igen ilyen dolgok h pl most néztem vmelyik nap a Dr.House-t és nemtom aki látta tudja aki nem leírom h volt egy beteg csaj aki nem szólalt meg már több éve az elmegyógyintézetbe volt meg minden, azt mikor a végén House rájött h mit akar mitől "gyógyulna meg" azt mikor megszólalt a csajszi is kajak bekönnyesedett a szemem, hogy jajj de jó úristen megszólalt:) pedig csak film, de olyan szép volt:)
2010. márc. 19. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:

19:22 vagyok.

Akkor szerintem csak annyi a baj,hogy jó ember vagy:)

Ennyi az egész.Örülhetsz neki^^

A filmekről szólva,szerintem nagyon beleéled magad,átérzed az egészet tudat alatt,és ez meglátszik kívül is.Így vagyok én is a klasszikus zenével.Igen szeretem^^Ha meghallok egy lassú,halk,szívszaggató dalt,annyira beleélem magam hogy kizáródik a külvilág,és csak a zene által keltett érzésre koncentrálok.És bőgök.Ez lehet veled is,arra az érzésre koncentrálsz,amit a filmbeliek érezhetnek,tehát átéled,beleéled magad.

Annyit még hogy akkor is könnyezel ha valami szép,gyönyörű dologra gondolsz?Olyan szép,és boldogságos hogy sírva fakadsz?

2010. márc. 20. 19:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen zenével én is így vok, meg ha sokszor eszembe jut vmi szép megható dolog azon is bekönnyezem:D
2010. márc. 20. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,állítom semmi problémád nincs:)Általában az ilyenek mint mi értékeljük legjobban az életet.Ne akarj megváltozni^^
2010. márc. 21. 11:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne néha erősebbnek lenni:) Te hány éves vagy am?
2010. márc. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!