Hogy lehetek ennyire érzékeny? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy én már attól is halálosan szomorú leszek,ha meghallok valami érzelmes számot, vagy ha megnézek pl egy drámát,még napokig kihat a lelkiállapotomra.
Én nem akarok ilyen lenni,állandóan depressziós vagyok mindentől..szánalmas:S
2010. ápr. 25. 14:13
1/4 anonim válasza:
Válassz maganak egy küzdő sportot, ott nem engedik, hogy sírj ne félj
Főleg, ha kapsz egy jobb egyenest
Nem tudom mit tehetnél, de ettől még nem lesz sepis egy ember, csak túlérzékeny, de akkor úgylátom te még nem voltál depressziós
A depressziós ember amúgy sem sír, mert az olyan, hogy kizárja a külvilágot, és nem képes a boldogsára, sem a szomorúságra
Úgylátszik, te félre értelmezted a jelentését
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom,mit jelent a depresszió, valóban nem ez a helyes szó, kicsit eltúloztam.De a problémám attól még fent áll:) Lány vagyok.
2010. ápr. 25. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!