Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen érzékeny?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat sírok szinte mindenen(nem vagyok hisztis)ha rossz jegyet kapok vagy valami rossz történik.Érzékeny típus vagyok..De nem akarom ki mutatni a gyengeségem viszont a sírást nem lehet vissza tartani,eszt énis tudom de mit csináljak,hogy kevesebbet sírjak?(l.14)
2009. dec. 16. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Az sose baj ha érzékeny vagy, a fölös érzelmeidet pedig vezesd le, alkoss, írd ki magadból bánatodat-örömödet,ill a művészet terén nagy hasznát tudod még venni ennek, tehát fel a fejjel!
2009. dec. 16. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Dr. James E. Loehr, Peter J. Mclaughlin, Ed Quillen - Lelki állóképesség.

Könyvtár, net, keresd meg.

2009. dec. 16. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

De igenis baj. Hidd el, én tudom, én is ilyen voltam.

Aztán jött a gimi, csalódások, és ha másból nem hát kényszerből megtanultam elrejteni az érzéseimet..

Úgy érzed, hogy a szüleid megfelelő támogatást nyújtanak neked, és mögötted állnak?

2009. dec. 16. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
A családom teljes mértékben mellettem áll,viszont nem tudom most olyan síros korszakon megyek keresztül.
2009. dec. 17. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!