Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyek ha nagy leszek?

Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Iskolában hármas, négyes, ötös jegyeim vannak. Igazából a lustaságom miatt vannak hármasaim, mert (anyukám szerint) jó eszem van. Az angolt a kémiát, a rajzot szeretem, a törit meg az irodalmat utálom, de a többi tantárgy még elmegy. Leginkább ilyen kiszolgálós, emberekkel beszélős, vagy hasonló munkát szeretnék. Jól tudok fényképezni, a hangom is jó, az alakommal a többiek szerint modell is lehetnék. 14/L

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. jún. 14. 14:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah és azt elfelejtettem leírni, hogy szakközépbe szeretnék menni, mert ott kapok egy érettségit meg egy szakmát, és utána néhány évig ki szeretnék költözni külföldre dolgozni, és utána szeretnék főiskolába menni.
2012. jún. 14. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem imádkozz. Padre Pio is ezt tette.

http://www.youtube.com/watch?v=bSaiQGVatZE

2012. jún. 14. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
igyekezz ember lenni. ha sikerül, nem teszel fel ilyen kérdéseket.
2012. jún. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!