Mi legyek ha nagy leszek? (help! )
Ha semmi nem érdekel. akkor miért nem jó a gimi?-.-"
Én is pályaválasztás elött állok. :D.
De nemértelek a jegyeid is jók. és SEMMIT nemakarsz akkor menjél gimibe!.Szerintem még mivel az átlagod jo. és ha nyelvet is tudod. akkor menj nyelvelőkészítős osztályba.;)
Mindenképpen gimit ajánlanám. mert aztirtad szeretsz az asztalnál ülni. szoval tanulni is, ha ugyértetted!. Szerintem nagyon gondolkozz el rajta! :)
Nem csoda, hogy 12 évesen még nem tudod, mi akarsz lenni. Hülyeség, hogy már ilyen fiatalon ilyen döntések elé állítják a gyerekeket... Na, mindegy, ez van.
Egyetértek az első válaszolóval, ha ennyire nem érzel vonzódást még egyik irányba sem, akkor a gimnáziumot neked találták ki. Így nyersz még néhány évet, hogy eldöntsd, mi akarsz majd lenni, mert ez néhány éven belül úgyis ki fog alakulni. A gimiben meg, akárhogy is fogsz dönteni pár év múlva, mindenféle szakirányra felkészítenek, onnan könnyebben tovább tudsz majd lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!