Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyek ha nagy leszek?...

Mi legyek ha nagy leszek? (help! )

Figyelt kérdés
12 éves vagyok(lány) és épp azt kell eldönteni milyen középsuliba menjek. Igazság szerint semmi nem érdekel, de sima gimibe nem akarok menni. Az átlagom még miost 4,2, de mindenból csak a normális szintet ütöm meg... A matekot, kémiát, fizikát rühellem. A bioszt, földrajzot, angolt elviselem. Talán a magyart szeretem eddig a legjobban. De akárhol néztem sehol se volt olyan középiskola ami nekem tetszett volna. Még a tesit is szeretem, de nem mindig. Nekem jó az a munka is amiben inkább a testi erő a lényeg, és olyan is, ahol casak ülsz egy asztalnál... szeretem az állatokat, de semmit nem értek hozzájuk. Légyszi segítesetek dönteni!!!!!
2011. nov. 28. 13:54
 1/3 anonim válasza:

Ha semmi nem érdekel. akkor miért nem jó a gimi?-.-"

Én is pályaválasztás elött állok. :D.

De nemértelek a jegyeid is jók. és SEMMIT nemakarsz akkor menjél gimibe!.Szerintem még mivel az átlagod jo. és ha nyelvet is tudod. akkor menj nyelvelőkészítős osztályba.;)

Mindenképpen gimit ajánlanám. mert aztirtad szeretsz az asztalnál ülni. szoval tanulni is, ha ugyértetted!. Szerintem nagyon gondolkozz el rajta! :)

2011. nov. 28. 13:58
 2/3 bánomisén ***** válasza:

Nem csoda, hogy 12 évesen még nem tudod, mi akarsz lenni. Hülyeség, hogy már ilyen fiatalon ilyen döntések elé állítják a gyerekeket... Na, mindegy, ez van.

Egyetértek az első válaszolóval, ha ennyire nem érzel vonzódást még egyik irányba sem, akkor a gimnáziumot neked találták ki. Így nyersz még néhány évet, hogy eldöntsd, mi akarsz majd lenni, mert ez néhány éven belül úgyis ki fog alakulni. A gimiben meg, akárhogy is fogsz dönteni pár év múlva, mindenféle szakirányra felkészítenek, onnan könnyebben tovább tudsz majd lépni.

2011. nov. 28. 14:01
 3/3 Stella90 ***** válasza:
mi döntsük el helyetted, hogy mivel foglalkozz egész életedben? hát nem leszel valami döntésképes felnőtt, ne is haragudj...az ilyen döntéseket neked kell meghozni, persze a szüleidtől kérhetsz segítséget...te ismered magad, és a szüleid...döntsd el te vaze
2011. nov. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!