Mi legyek ha nagy leszek?
biológiával kapcsolatosat szeretnék, de a kémiát már nem szeretem
és nem vagyok túl jó tanuló, tehát ahova 400 pont kell az szóba se jöhet
esetleg még olyasmi érdekelne ahol embereknek kell tanácsokat adni
csak a modern szakirányok nevei között nem igazodom ki, felét se tudom mit jelent:)
ja és mindenképp főiskola vagy egyetem
Biológia, biotechnológia, gyógyszerészet sajnos nincs kémia nélkül. Bár nem tudom, hogy lehet nem szeretni a kémiát. Nekem semmi közöm nem lett a természettudományokhoz, kamaszkoromat mégis végigrobbantgattam meg kotyvasztgattam a házi laboromban.
Ha emberekkel akarsz foglalkozni, legyél pszichiáter.
pszichológus akarok lenni, de hát oda 400 pont felett nem vesznek fel és sajnos nem vagyok jó tanuló és az érettségim is kizárt,hogy szín5ös legyen:D
hát sok mindent megéltem az életben fiatal korom ellenére, erős jellemnek tartom magam és gyorsan vág az eszem
a történelem és a magyar nagyon távol áll tőlem
szeretek ilyen pepecselős munkát is végezni
de már biológiát jelöltem érettségi tárgynak, szóval ilyen infos szakra nem mehetek, meg nem is szeretnék
Gyógytornászom is imádta a bioszt, de a kémiát utálta. Így lett gyógytornász. :D
26 éves, a szüleivel él. Különben nem is igen élne meg, így is van egy mellékállása. Valami papírtologatós.
Pap, vagy politikus.
semmi meló sok pénz, ha hülye vagy az se baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!