Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyek ha nagy leszek?

Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

biológiával kapcsolatosat szeretnék, de a kémiát már nem szeretem

és nem vagyok túl jó tanuló, tehát ahova 400 pont kell az szóba se jöhet

esetleg még olyasmi érdekelne ahol embereknek kell tanácsokat adni

csak a modern szakirányok nevei között nem igazodom ki, felét se tudom mit jelent:)

ja és mindenképp főiskola vagy egyetem

2011. febr. 7. 20:48
 1/8 Morfologus ***** válasza:
75%
"Maradj ember, őszinte tiszta fejjel, tanulj meg élni, adni is nem csak kérni, igy leszel halhatatlan"
2011. febr. 7. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

Biológia, biotechnológia, gyógyszerészet sajnos nincs kémia nélkül. Bár nem tudom, hogy lehet nem szeretni a kémiát. Nekem semmi közöm nem lett a természettudományokhoz, kamaszkoromat mégis végigrobbantgattam meg kotyvasztgattam a házi laboromban.

Ha emberekkel akarsz foglalkozni, legyél pszichiáter.

2011. febr. 8. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Én biomérnök hallgató vagyok és szintén a biológia iránti rajongással és a kémia iránti idegenkedéssel kezdtem el ezt a szakot. Igaza van egy előttem szólónak, biológus nem lehet meg kémia nélkül, de itt valahogy teljesen más színezetet kapott nálam a kémia tanulása, mint gimiben. Minimum 3-4 féle kémiát tanulunk (általános, szerves, szervetlen, kolloid, stb.), és emiatt sokkal átláthatóbb minden, ami eddig homályos volt.
2011. febr. 8. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:
szia, én biot tanultam egyetemen, van kémia igaz, de nem vészes, az órák nagyját mikroszkóp mellett kell eltölteni, de mondjuk mit szólnál az életmód-tanácsadóhoz, pszichológus... így nehéz, írd le a tulajdonságaidat, s ha tudok segítek
2011. febr. 8. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:

pszichológus akarok lenni, de hát oda 400 pont felett nem vesznek fel és sajnos nem vagyok jó tanuló és az érettségim is kizárt,hogy szín5ös legyen:D

hát sok mindent megéltem az életben fiatal korom ellenére, erős jellemnek tartom magam és gyorsan vág az eszem

a történelem és a magyar nagyon távol áll tőlem

szeretek ilyen pepecselős munkát is végezni

de már biológiát jelöltem érettségi tárgynak, szóval ilyen infos szakra nem mehetek, meg nem is szeretnék

2011. febr. 8. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyógytornászom is imádta a bioszt, de a kémiát utálta. Így lett gyógytornász. :D

26 éves, a szüleivel él. Különben nem is igen élne meg, így is van egy mellékállása. Valami papírtologatós.

2011. febr. 10. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Felnőtt.
2011. febr. 10. 16:47
 8/8 anonim válasza:

Pap, vagy politikus.

semmi meló sok pénz, ha hülye vagy az se baj...

2011. febr. 11. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!