Miért van ez? :/

Figyelt kérdés

2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor ráébredtem arra, hogy kellenek barátok. Akkor nem volt, azóta sem lett, egész életemben sosem vtak. Addig minden rendben volt az egészségemmel. De mióta magányos vagyok, azóta mindig nagyon hamar elfáradok, rossz a kedvem és semmiihez se nagyon van erőm. Reggelente felkelni sincsen erőm. Esténként sírva alszom el. Mitől van ez? El fog ez múlni vha is?

18/F

2012. jún. 15. 16:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam én is ezt hinni egy darabig, de az, hogy senki nem kér belőlem, az mindent elárul rólam. :(
2012. jún. 15. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Belőlem se kér sok ember de az a helyzet hogy ők erről szabadon dönthetnek, nem én érzem magam hibásnak. Másnak is joga van ahhoz hogy eldöntse kivel barátkozik, ugyanúgy nekem is jogom van másokat elutasítani.
2012. jún. 15. 20:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, de velem senki sem akar barátkozni, míg másokkal sokan igen. :(
2012. jún. 15. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Menj el önsegítő csoportba.
2012. jún. 16. 00:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk keresel magadnak egy barátnőt? Lehet, hogy egy lányban megtalálnád azt a lelki társat, akire szükséged van, akire támaszkodhatsz.
2012. jún. 17. 20:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet, a lányok mind undokok és beképzeltek. :(
2012. jún. 17. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Privát üzenetre nem vagy képes válaszolni, pedig ha valaki ilyen helyzetben van annak örülnie kéne ha valaki ráír, és örömmel válaszolnia.
2012. jún. 18. 08:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy minden lány undok és beképzelt. Ne általánosíts! Nem muszáj a suliban próbálkozni, szólíts meg valakit az utcán/parkban vagy akárhol. Hidd el, valakivel meg fogod találni a közös hangot. :)
2012. jún. 18. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Kicsi a farkad?
2012. jún. 18. 12:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!