Miért van ez? :/
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor ráébredtem arra, hogy kellenek barátok. Akkor nem volt, azóta sem lett, egész életemben sosem vtak. Addig minden rendben volt az egészségemmel. De mióta magányos vagyok, azóta mindig nagyon hamar elfáradok, rossz a kedvem és semmiihez se nagyon van erőm. Reggelente felkelni sincsen erőm. Esténként sírva alszom el. Mitől van ez? El fog ez múlni vha is?
18/F
2012. jún. 15. 16:22
1/19 anonim 

válasza:

Nem. Ettől csak rosszabb lesz, ha nem változtatsz a környezeteden, és a hozzáállásodon.
2/19 anonim 

válasza:

Iskolában az osztályod milyen (volt) veled? Törődnek veled csak nincsenek barátaid, vagy kiközösítenek teljesen?
Engem kiközösítenek, minden társaságból, és nekem is gyakran rossz a kedvem, de nekem bőven van erőm felkelni, nekem lefeküdni aludni nincs erőm.
16/F
3/19 anonim 

válasza:

Szüleiddel milyen a kapcsolatod?
4/19 A kérdező kommentje:
A szüleimmel jó a kapcsolat, viszont az iskolában kiközösítenek és engem is ugyanúgy minden társaságból, mint a 2. válaszolót. Próbálkoztam neten is nagyon sokat barátkozni, ismerkedni, de vagy visszautasítást kapok vagy nem tartanak sokáig az ott kötött barátságok, a találkozásig sosem szoktam eljutni velük. Akik nyitnak felém, utána később mindig kiderül, hogy csak viccből lógtak velem, hogy tudjanak rajtam nevetni, mert szánalmas vagyok. 1x a tanév elején elmentem gólyabálra, ott mindenki kedves és elfogadó volt velem szemben, de utána visszatért az alap állapot vagyis a lenézés, mert akkor azon az estén részegek vtak. Egyszerűen teljes magányban élek. :(
2012. jún. 15. 17:48
5/19 anonim 

válasza:

Miért ilyen negatív az önértékelésed? Miért érzed azt hogy CSAK benned van a hiba azért mert nincsenek barátaid? Miért sajnálod le így magad? Egyébként a "jó kapcsolat" alatt milyent értesz? Volt olyan valaha is hogy leminősítettek, vagy bántottak szavakkal, kritizáltak, megvertek, stb.? Mersz előttük beszélni a félelmeidről?
6/19 A kérdező kommentje:
Igen volt, általánosban rendszeresen vertek, most meg állandóan csak beszólogatnak, értelmesen nem tudnak velem beszélgetni, egymás között elég csúnya dolgokat mondanak rólam, videókat vesznek fel és tesznek fel rólam a világhálóra, stb. Nem oktalanul alacsony az önbecsülésem!
2012. jún. 15. 19:50
7/19 anonim 

válasza:

Ajánlok neked egy nagyon jó könyvet, a neten PDF formátumban is fentvan. Susan Forward - Mérgező szülők. Ha tudsz akkor ez mellett még egy pszichológust is keress fel, hidd el segíteni fog. Ember vagy, és méltóságod van. Nem tehetnek meg veled akármit az emberek, ezt tudd.
8/19 anonim 

válasza:

Ja és még valami. A haragod jogos. A szülők nem istenek hogy bármit megengedjenek maguknak.
9/19 A kérdező kommentje:
Ezeket nem a szüleim, hanem az iskolában az osztálytársaim csinálták/csinálják ezeket velem! A szüleim nem tehetnek róla, hogy ilyen nyomi vagyok! :(
2012. jún. 15. 20:34
10/19 anonim 

válasza:

Jah akkor félreértettem, viszont amiket írtam az igaz. Figy, ne az alapján ítéled meg magadat amit mások mondanak rólad, amikor valaki téged minősít ne magadba kezdd el keresni egyből a hibát, nem benned van a hiba, ezt hidd el nekem. Te nem vagy hibás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!