Mit kezdjek magammal, hogyan szedjem össze magam?
Figyelt kérdés
Már nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, rengeteg hülyeséget csinálok sok mindenre értve és sokszor jön olyan "rohamom" hogyha nincs aki kizökkentsen belőle akkor képes lennék elutazni valahova és nem visszajönni, meg egyéb dolgokat csinálni, sokszor azt érzem már semmi sem érdekel. Meg vannak azok a ritka napok amikor rohadt boldog vagyok és szintén semmi sem érdekel de eszembe nem jut az hogy meghaljak mert az a legostobább dolog amit tehetek magammal. Mégis ezekkel a hirtelen "rohamokkal" amikor elvesztem a fejem jó lenne kezdjek valamit. Sokszor már azt sem tudom ki vagyok valójában.tegnapelőtt 08:56
1/2 anonim 

válasza:

Lehet, hogy nem tetszik a válaszom, de lehet, hogy érdemes erről elbeszélgetni egy pszichológushoz. Nem azt mondom, hogy baj van Veled, de egy szakember segíthet megérteni, hogy miért van ez, esetleg tud rá jó technikát mondani, hogy hogyan kerüld el.
2/2 anonim 

válasza:

"képes lennék elutazni valahova és nem visszajönni"
Nagyon nem vagy a helyeden, változtatni kéne egy csomó mindenen - emberek, munka, lakóhely, szokások, ilyesmikre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!